Český parlament je pobočka izraelského Knessetu. Neuvěřitelné počty poslaneckých skupin „přátel cizích zemí“

Sdílet

V „českém“ parlamentu existuje řada institucí a jednou z nich jsou i tak zvané „meziparlamentní skupiny přátel“. Jedná se o skupiny poslanců, kteří mají pozitivní vztah k nějaké zemi. Obvykle jsou pak tito poslanci využívání tou danou zemí k lobbyingu za její zájmy. To asi existuje v mnoha zemích, co ale normální není je skutečnost, že nejvíc přátel mezi poslanci má skupina „česko-izraelská“ (celkem 72 poslanců). Přátel Izraele je mezi českými poslanci víc než přátel Slovenska (70) i dalších sousedních zemí, či tradičně blízkých zemí. Polsko má 43 poslanců, Rakousko 42 a Německo žádnou skupinu nemá – v protektorátu asi žádné přátele už nepotřebuje, Chorvatsko má 20 poslanců, Ukrajina 23, USA 48, Čína 19. Vedle toho působí komicky třeba Rwanda s 6 poslanci.

Znamená to, že z nějakého záhadného důvodu je českým poslancům nejbližší země, která leží na jiném kontinentu (v Asii) a trvá to tam z Prahy 4 hodiny letadlem. Zájmy této země jsou jim bližších než spolupráce se sousedy jako Slovensko, Polsko, čí Rakousko, či klíčovými hráči v Evropě a světě.

Nedělejte si iluzi, že se jedná pouze o poslance současné vlády! Skupina přátel Izraele má i 5 poslanců SPD: J. Bašta, J. Foldyna, J. Hrnčíř, Z. Kettner, K. Sládeček. Tak alespoň máte o čem přemýšlet, až budou třeba příští volby.

Čtenář si jistě sám odpoví na otázku, kdo vlastně české poslance řídí a pro koho ve skutečnosti pracují. Čeští voliči to nejspíš nejsou…. Pak není divu, že český stát bojuje za židovské zájmy na Ukrajině, či v Izraeli, ačkoliv to je zcela proti českým národním zájmům a je to na úkor českého obyvatelstva. Český parlament by se mohl klidně zrušit a izraelský Knesset by v Praze mohl zřidit detašované pracoviště, výsledek by byl stejný a ještě by se ušetřilo na nákladech!

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

5 Replies to “Český parlament je pobočka izraelského Knessetu. Neuvěřitelné počty poslaneckých skupin „přátel cizích zemí“

  1. tak to vypada ve vsech sionistickych guberniich Eurosojuzu, o nejake opozici nebo zmene ve volbach si mohou delat iluze pouze nevylecitelni naivkove. Nejpozdeji kdyz se Pitomio odkopal a pozadoval zavedeni svatku holocaustu, bylo jasne za koho SPD kope. Na druhe strane neni spatne vedet jmena tech zmetku, az se pejzate mafii jejich padelatelsky system polozi, coz je otazka casu, bude jasne komu je to treba spocitat.

    1. „takze riadenie CR bolo, je a bude chazarske“
      tak to jsou pouze vlhke chazarske sny, realita bude zcela jina, veskera moc pejzate mafie byla zalozena na legalizaci padelatelskeho systemu Fed 1913. Diky chabym znalostem ekonomiky a debilni nenazranosti se ovsem pejzati padelatele vmanevrovali do situace z ktere neni uniku. Tajtrlici Fed banky se v podstate stali irrelevantni, je naprosto jedno co udelaji, vysledek bude kolaps te gianticke kreditni bubliny ktera je splachne do kanalu, jejich nejvetsi starost bude neviset na nejblizsi lampe. Mohou si pouze vybrat jestli ma system chcipnout na hyperinflaci nebo v deflacni spirale, vysledek bude stejny. Splasknuti te bubliny bude znamenat ztratu veskere jejich moci a lovecka sezona bude otevrena.

  2. Článek na serveru ČESKÁ VĚC“ napsaný autorem z Texasu v USA s přihlédnutím ke „znalosti“ fungování parlamentu ČR má velkou vypovídající hodnotu… Ještě chybí, aby se ustanovila nějaká skupina nepřátel?

    1. Autor by mohl žít klidně i na měsíci, ale pokud bude mít pravdu, tak je to přece jedno…. Vám přijde normální, že nejvíc přátel mezi poslanci má vzdálená země, jejíž občané/poslanci žádné reciprocitní pocity k naší vlasti nemají?! Spíš naopak?! Jejichž v ČR žijící soukmenovci také žádné vřelé city k čechům neprojevují. tady pokud za to nepovažujete podporu imigrace, zavádění cenzury, podpora lgbt, války na Ukrajině atd atd…. PS skupina nepřátel se ustanovit nemůže, sli by hned sedět za „nenávist a popírání“…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *