Izraelci zabili v Gaze za 1,5 měsíce víc civilistů než Rusové na Ukrajině za 18 měsíců! Kdo tady vede genocidu proti civilistům?

Sdílet

Na Ukrajině zahynulo podle údajů OSN ke konci září 2023 celkem 9701 civilistů jako obět ruských útočných akcí, konflikt mezi Ruskem a kolektivním západem na Ukrajině přitom trvá již od února 2022! Od útoků na pásmo Gaza (palestinské území), které zahájily jednotky Izraele po 7. říjnu 2023, zahynulo kolem 15 000 palestinských civilistů, z toho polovina dětí. Údaje se různí, protože není znám osud mnoha civilistů, kteří zůstali pod troskymi budov, které se zhroutily po masivním izraelském bombardování.

To je zjevný nepoměr. Při rozsáhlém konfliktu na Ukrajině zahynulo za 1,5 roku méně civilních obyvatel než za 1,5 měsíce bombardování civilních cílů v Gaze. Kdo tady vlastně vede genocidu proti civilnímu obyvatelstvu?! Rusové? Vážně?!

Moudrý člověk chápe souvislosti. Rusové se snaží minimalizovat civilní ztráty z řad ukrajinského obyvatelstva, protože Ukrajince považují za „své“ lidi a lidi obecně. Izraelci tak Palestince nevidí. Pro religiozní Židy, kteří určují izraelskou politiku, jsou Palestinci (jako i jiní ne židé) zvířata, která je možné bez problémů hubit. Těm sekularizovaným Izraelcům likvidace Palestinských civilistů také nijak nevadí, jak zpívají izraelské děti v televizi „všechny je pobijeme“. Proto se v Izraeli nikdo nedojímá, když izraelská armáda vyveze z nemocnice v Gaze 500 těžce nemocných na ulic, kde je ponechá jejich osudu a tedy jisté smrti.

V lokálních mediích a z výroků českých politiků ještě vyznívá pro masové vražděni v Gaze „pochopení“ . Prý se Izrael musí bránit. Bránit na území, které Palestincům sebral?!

Aron G.

„České politické elity“ mají na civilní oběti jasný nozor, „na životech gojů zabitých Izraelci nezáleží“.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *