Je náhoda, že teplý ministr z ODS podporuje akce na „zrušení rodiny“? Ne, není!

Sdílet

Před časem přinesl server ceskavec.com článek o skrývané homosexuální orientaci ministra kultury. Jedná se o Martina Baxu z ODS. Mě je jedno, co dělá pan Baxa doma v posteli, ale veřejnost by měla jeho sexuální orientaci znát. Protože je to důležité pro jím prosazovanou politiku.

Souběžně s tím se objevila v nezávislých mediích zpráva, že jeho ministerstvo podpořilo finančně prezentaci knihy „Zruště rodinu“ extremistické autorky Sophie Lewisové, která žije tady v USA. Je to náhoda?

Ne, není to náhoda. Homosexuální politik bude přirozeně podporovat své zájmy i v oblasti sexuálního života a těmi není podpora normální rodiny – muž, žena a děti! Spíš bude se snažit o její rozklad, případně legalizaci pedofilie (To zatím pan Maxa nedělá!). Proto je důležité takové věci o vedoucích politicích vědět, aby se pak volič nedivil, že „zase“ naletěl! Stejně tak je potřeba, aby veřejnost znala případný etnický původ čelních politiků a úředníků. Pokud řidí českou politiku na Ukrajině úředník židovského původu, tak není divu, že podporuje její eskalaci, která vyhovuje jeho soukmenovcům jako prezident Zielenský a spol. Marná sláva, české zájmy, bude vždy hájit pouze normální etnický Čech a všichni ostatní budou hájit své vlastní zájmy a je jedno, zda LGBT, židé, Vietnamci, Ukrajinci atd.

Ona není náhoda, že do vedení zapadních zemí jsou často dosazováni devianti, kteří pak radostně plní rozvratnou globalistickou agendu. Hájí přece své zájmy a tak jim globalisté ani nemusí dávat pravidelné úkoly. Stačí je jen dosadit na potřebná místa.

Mike Donák,Texas, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *