Zvýšení koncesionářských poplatků prosazuje teplý ministr z ODS, který je na oko ženatý s lesbou. Tohle jsou ty liberálně demokratické „elity“. Devianti, oportunisté a parazité

Sdílet

Vláda vedená ODS připravuje zvýšení koncesionářských poplatků pro „veřejno právní media“. Ty budou nejenom vyšší, ale nově je budou platit i ti, kteří televizní přijímač vůbec nevlastní. I oni tedy budou nově muset podporovat protičeskou a protinárodní agendu ČT a ČRo. Mezi jinými podporují „veřejnoprávní media“ i LGBT++P agendu.

Propagátorem zvyšování poplatků je ministr kultury Martin Baxa ODS. Baxa je oficiálně ženatý, ale ve skutečnosti je homosexuál, který žije na oko s lesbou a oba tajně vedou dvojí život. V ODS to ví skoro každý a o plzeňské ODS se ve straně říká, že to je „buzerantov“ kvůli vysokém počtu LGBT++P osob v jejích řadách v západočeském regionu. (Dříve byl šéfem plzeňské ODS Jiří Pospíšil – dnes TOP 09 – také teplý brach)

Je jistě jejich soukromá věc, s kým liberálně demokratičtí politici traví noci (pokud to nejsou děti). Česká veřejnost by o jejich sexuálních úchylkách ale měla vědět, protože pak jí budu jasné, jakou agendu podporují a z jakých důvodů. Není náhoda, že LGBT+P politici téměř vždy podporují rozvratnou antirodinnou politiku včetně legalizace pedofilie, že?! Mají na tom osobní zájem…

Také to ukazuje, jaké má ta vyspělá liberální demokracie personální kádry. Sexuální devianti, zloději, oportunisté a parazité. Takové kádry totiž lze z nadnárovní úrovně snadno ovládat, Proto je instalován liberální demokracie systém, kde je tak snadné se obohacovat, který podporuje nejrůznější deviace a perverze. Takové lidi lze přece snadno řídit a tom to celé je!

starý ODSák

článek nemusí vyjadřovat názor redakce. ALE pokud je to o sexuální orientaci výše zmíněného ministra pravda (a vše tomu nasvědšuje), tak to má veřejnost právo vědět! Pak bude veřejnost lépe chápat jeho politické postoje.


Sdílet