Čínský komunismus vadí, vietnamský komunismus ne. Drobný český drogový dealer vadí, velký vietnamský obchodník s drogami ne. Podivné pokrytectví současné vlády… Prorostly už vietnamské drogové mafie do nejvyšších pater české politiky?!

Sdílet

Na podivné pokrytectví současného liberálně demokratického režimu jsme si už zvykli. Přesto je potřeba na něj stále poukazovat. Ono se projevuje výrazně i v zahraniční politice „české“ vlády. Porovnejte si Čínu (ČLR) a Vietnam. V obou zemích vládce despotický komunistický režim, který zavírá své občany do vězení za jiný názor, svobodnou projevu svého náboženství atd. U Číny to ale vadí, kdežto ve Vietnamu se jezdí klanět odkazu zakladatele tamějšího komunismu Ho Chi Minha předseda české vlády. To asi byly oběti vietnamského komunismu méně mrtvé než ty čínské?! Slyšeli jste, že by se české ministerstvo zahraničí vyjadřovalo ke stíhání vietnamských politických vězňů? Nikdy, že?! Příležitost by přitom mělo každý týdem!

On ten Vietnam je vůbec zajímavý i u nás doma. Je obecně známo i z vyjádření nejvyšších státních představitelů, že vietnamská komunita v ČR je bezpečnostní problém prvního řádu – výroba a prodej drog, pašování lidí, podvody s DHP, prodej padělaných cigaret a alkoholu atd. atd. Přesto to režimu nevadí, dokonce policie a státní zastupitelství přestaly velké vietnamské drogové mafiany de facto stíhat. Media je opěvují jako vzor integrace. Zkrátka a dobře. Pokud prodáva drogy malý český podvodníček někde v tanečním klubu, tak podle režimu patří do vězení. Pokud vyrábí a prodává drogy českým dětem vietnamský „podnikatel“, tak je to jen ukázka jeho obchodní šikovnosti a pracovitosti. Počet odsouzených Vietnamců za drogové trestné činy dokonce poklesl za posledních 10 let na 10%! Přitom drogy si lze koupit v každé vietnamské večerce, bistru, či tržnici.

Čtenář si musí klást otázku, zda už vietnamské drogové mafie prorostly do nejvyšších pater české politiky a z ČR se stáva další narkostát podobný Kosovu, či Kolumbiji.

Policista ve výslužbě

PS Redakce jen připomíná, že ČR má s Vietnamem výrazně zápornou bilanci zahraničního obchodu. Takže ono blábolení o vzájemné výhodnosti obchodních vztahů je nesmysl.


Sdílet

One Reply to “Čínský komunismus vadí, vietnamský komunismus ne. Drobný český drogový dealer vadí, velký vietnamský obchodník s drogami ne. Podivné pokrytectví současné vlády… Prorostly už vietnamské drogové mafie do nejvyšších pater české politiky?!”

Comments are closed.