Slovenské volby rozhodne korespondenční volič. Jsou jich plné cintoríny! Přesto by Slováci měli jít k volbám!

Sdílet

Slováky čekají brzy předčasné parlamentní volby. Situace je vypjatá a jsme svědky mimořádné agresivity režimních stran vůči politickým oponentům. Jedná se ale o účelové drama.

Výsledky voleb jsou už dány předem. Loutkový režim v Bratislavě ovládá volební komisi, justici a media a tak si bude moci dovolit plně zapojit „korespondenční voliče“. Bude se tak opakovat stejný scénář jako na „vyspělém“ Západě, kde se falšování voleb už stalo de facto normou. (Rakousko, Francie, Německo, USA…) Potřebných korespondenčních voličů jsou plné slovenské cintoríny doma i v cizině a volební komise je zapojí podle potřeby. Pokud by si snad někdo dovolil napadnout volby u soudu, tak progresívná justicia hned zasáhne a zfalšované výsledky volen posvětí. Vše pak přikryjí media nějakou případnou pseudokauzou.

Přesto by Slováci měli jít volit! Čím více bude potřeba volby falšovat, tím nižší bude legitimita liberálně demokratického režimu u běžných Slováků. Oni pak budou víc usilovat o zbavení se statutu kolonie a návratu vlády do země pod Tatrami!

Bratři Češi jsou na tom podobně a i je příští volby oblaží duch jejich dávných předků v podobě korespondenčního voliče.

Zde v Blave dřímá slovenský korespondenční volič

Zde leží tvdé jádro liberálně demokratických voličů slovenských progresivných stran

Noro Lazarský


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *