Polská „katolická“ vláda dovezla stovky tisíc muslimů. Chystá se podobný scénář i v Česku? První vlna muslimů z Indonézie je už tady…. Opakuje se vietnamský scénář?

Sdílet

Polskou vnitropolitickou scénou otřásá obří skandál. Ukázalo se, že polská „katolická a národní“ vláda dovezla do země stovky tisíc muslimských „pracovníků“. Šlo hlavně o muslimy z Indonézie. Těch je v Polsku aktuálně kolem 130-150 tisíc! Další desítky tisíc pracovních víz ale vydaly i polské konzuláty v Africe a jinde v Asii – v naprosté většině opět muslimům. Celkový počet ilegálně vydaných pracovních víz se údajně pohybuje mezi 400-600 tisíci!

Vládní činovníci se vymlouvají na korupci úředníků na min. zahraničí, kde odstoupil náměstek Piotr Wawrzyk, který se následně údajně pokusil o sebevraždu (asi aby nemohl mluvit), Wawrzyk ale vinu odmítá a ukazuje „nahoru“. Ono lze těžko uvěřit, že mohlo pár úředníků potichu vydat za úplatky stovky tisíc víz tak, aniž by si toho někdo všimnul. To musel být tajný vládní projekt posvěcený ze zahraničí, že se přitom politici a úředníci napakovali na úplatcích globalistům jen vyhovuje. Vědí to na ně a mohou je tím vydírat!

Polská vláda dál chlácholí veřejnost, že muslimové sice dostali polská pracovní víza, ale hned prý stejně utekli do Německa.

Podle všeho se jedná o tajnou islamizaci Polska pod pláštíkem války proti Rusku. Ona vlastenecká PiS má podle opozičních medií skutečnou vlast u mrtvého moře a na Polsku a polském národu jim málo záleží (psali jsme zde). Projekt islamizace Evropy nikam nezmizel a jede dál bez ohledu na korona plandemie, či válku s Ruskem.

Po krachu projektu s „válečnými uprchlíky“ ze Sýrie (ve skutečnosti černochy z Afriky a Afgánci), které polská (ale i česká) veřejnost demonstrativně odmítla, se podle všeho jedná o vietnamský model masové imigrace, který známe z Česka. Globální fynanční oligarchie si byla po roce 1989 vědomá, že Češi budou černé a muslimské imigranty odmítat a rozhodla se pro jinou fintu, která měla Čechy na masovou imigraci připravit. Proto tehdejší havlistická vláda jako jediná neposlala domu vietnamské pracovníky a dokonce přijmula ty, která vypovědělo Německo z tehdejšího NDR. V zemi tak vznikla „nenápadná“ kriminální menšina, která ale neměla agresivní náboženskou agendu. Současně se rozjela multikulturní kampaň, která oslavovala neexistující vietnamskoiu integraci, vymýšlela si pohádky o vietnamských studentech vítězících v soutěžích z češtiny atd. Mediím a establishmentu se podařilo vytvořit falešný obraz Vietnamce tvrdě pracujícího večerkáře (že ve skutečnosti prodává drogy, už nikdo neřešil). To umožnilo u části opozice tuto první masovou imigrační vlnu de facto přijmout a muslimy odmítat s nesmyslným narativem „to raději ty Vietnamce/Asiaty“. Najednou ale v zemi bylo 130 tisíc Vietnamců a z jejich kriminální komunity se stal bezpečnostní problém 1. řádu! Vietnamské drogové mafie už pronikly do nejvyšších pater české politiky a platí si své (euro) poslance, senátory, ministry….

Nyní se stejný trik zkouší na odbojné Poláky. V Polsku totiž dodnes neexistuje velká nebílá menšina, protože běžní Poláci jsou ostře proti. Proto se nasadil vyzkoušený projet od sousedů z Česka. Media a vláda budou tvrdit, že muslimští Indonézané jsou přece lepší než černoši a Pakistánci?! Výsledek bude stejný, islamizace Polska….!

Varovným signálem budiž, že do ČR (jistě náhodou) nedávno přijelo oficiálně prvních 300 pracovníků právě z oné muslimské Indonézie. Je tedy otázkou, kolik takových víz vydala česká vláda tajně? Nebo věříte, že „Ukrajinec“ Fiala a jeho vláda by se do takového projektu nezapojil? Vedle na Slovensku právě vidíme další imigrační skandál, kde liberálně demokratický režim tajně dovážel muslimy a vydával jim dlouhodobá víza. Věří někdo, že současná vláda by se do takového projektu nezapojila? Že by vládní zmocněnec a bývalý velvyslanec v Izraeli T. Pojar, který de facto rozhoduje o české zahraniční politice, odmítl poslechnout povely svých globalistických kumpánů?! „Zčernání“ českých měst v posledních měsícich naopak ukazuje, že počet barevných uprchlíků u nás prudce roste!

Jsme ve válce. jen to není válka s Rusem, ani s virem…..

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet