Plzeňský Prazdroj vyrazil do boje o LGBT++P pivaře!? Nechají si to čeští pivaři líbit? Poučíme se od Američanů?! Ozve se Okamura, nebo Rajchl? Co Nohavica?

Sdílet

Několik desítek především velkých zahraničních firem napsalo dopis premiérovi P. Fialovi, aby podpořil homo „manželství“ (jejich seznam je zde). Mezi jinými se tam objevily i dva největší „české“ pivovary. Tradiční podporovatel homo agendy Pražské pivovary (značky Staropramen, Bráník, Ostravar…) vlastněný americkou společností MolsonCoors a nově i Plzeňské pivovary (značky Plzeňský prazdroj, Kozel, Gambrinus, Radegast…) vlastněný japonskou společností Asahi Group.

Jaký amok musel posednout management „Plzně“, že se k podobné inicitivě připojíl?! Nebo to dostal nařízeno od vlastníků? Nevíme, co ale víme, že dva největší výrobci piva v ČR svadějí lítý boj o „homo konzumenty“. Těch je ve společnosti minimum, maximálně tak 1-2%. Většina Čechů si žádné zaváděný podobných nesmyslů, které cílí na rozvrat tradiční rodiny, nepřeje. Je to mlčící většina, která má v ruce jedno zásadní eso. Výrobky těchto pivovarů si kupuje především tahle mlčící většina! Bez nich oba přijdou na buben! Musí český pivař podporovat svojí peněženkou podobné perverze? Nemusí, na výběr má řadu dobrých skutečně českých piv Budvar, Svijany.. atd.

Zde je užitečné si připomenout lekci, kterou udělili američtí pivaři americkému pivovaru Budweiser (InBev). Ten se pro největší americkou značku piva Bud Light rozhodl marketingově angažovat amerického transsexuála Dylana Mulvaneyho. Američtí pivaři, podporovaní konzervativními politiky a umělci vyhlásili Budweiseru bojkot a výsledek byl pokles prodejů o skoro 30% a obrovské finanční ztráty pro majitele a ten musel zařadit zpátečku a na deviantního trassexuála se raději pokusil potichu zapomenout. Takže mix na úspěšný bojkot perverních zahraničních korporací známe. Vyhlásit ho musí národně orientovaní politici, nezávislá media a umělci a věřejnost se už ráda přidá.

Máme takové politiky a umělce? Pochlapí se Okamura, nebo Rajchl a podpoří je Nohavica? Tady přece nejde o pár teplých nešťastníků, jde o elementární útok na základ českého národa – českou rodinu! Bez ní nemůže český národ existovat! Dejme proto cizinci vlastněným homopivům pořádnou lekci! Teplé pivo pije jen úchyl! Ale nezlobme se na lgbt++p osoby, to jsou jen loutky někoho jiného, Jejich loutkovodiče je třeba pořešit!

Pivař – vlastenec

P.S. Co vedlo českou podnikatelskou pojišťovnu a stavebniny DEK k podpisu tohoto blábolu je mi velkou záhadou….

Po teplém Staropramenu zteplala i Plzeň


Sdílet

3 Replies to “Plzeňský Prazdroj vyrazil do boje o LGBT++P pivaře!? Nechají si to čeští pivaři líbit? Poučíme se od Američanů?! Ozve se Okamura, nebo Rajchl? Co Nohavica?

  1. Buzna piva rozhodně NEPIJU! A jediný co piju je Budvar a Svijany.
    Ne proto, že nejsou od buzna výrobce, ale protože to nejsou sračky jakýma se stalo mj. i Starobrno od ty doby co je Heineken!
    To je tak na mytí noh a ještě vám pak sleze kůže….

  2. Už jsem koukal na seznam 66-to firem, kteří podporují LGBT úchyly a začínám čistit domov od jejich služeb. První poletí internet a telefon of Vodafone, změním banku, přestanu kupovat Colu, Pepsi, teplé pívo a licence od Mrkvosoftu jedině druhotné, Win za 75,- a Office za 125,-. Uvaluji na vás sankce na vás bando vlezdoprdelistická . Blicí smajlík

  3. Svět se v pozadí obrací, ale to je práce Bruselských švábů, kteří ničí dlouholeté a přirozené. Rodina je muž a žena, kteří mají spolu děti a toto by mělo být pofporováno na prvím místě. Ne dvě buzny a jiné nesmysly, jiná orientace je nemoc a tak to bude vždy.

Comments are closed.