Opoziční politik si vyfotil členku strany Zelených, tak se na něj vrhla a začala ho bít a škrábat. Musel být odvezen do nemocnice na ošetření. Agresivita „lepšolidí“ roste po celé Evropě

Sdílet

Člen opoziční německé AfD Hans-Jürgen Goßner se rozhodl vyfotit veřejně stojící informační stánek poslankyně strany Zelených Ayla Cataltepe (je tureckého původu) v Göppingenu. To zástupkyni „lepšolidí a slušnosti“ rozlítilo natolik, že se na nebohého muže vrhla a začala ho bít a škrábat. Ten se raději aktivně neodvážil bránit, aby nebyl popotahován „za násilí a nenávist v sebeobraně“. Dát te hysterce facku, tak jistě lehne na zem a začne vyvádět a křičet o fašistickém útoku a liberálně demokratická justice by si už s opozičním politikem poradila.

Načež přijela policie, muže odvezla na ošetření do nemocnice a a on následně na policejní stanici podal na tureckou poslankyni trestní oznámaní za napadení. To pochopitelnbě bude odloženo, protože odsuzovat se smí jen opozice. To přece známe dobře i z ČR. Když napíše nějaký opoziční aktivista pár vět na facebook, tak dostane 5 let vězení. On svobodu slova nemá! Když to samé udělá komunální politik ODS židovské národnosti, tak se mu pochopitelně nic nestane. pro něj platí proklamovaná svoboda slova!

Lepšolidé“ se sami rádi vidí jako zástupci slušnosti a kultury v politice, ale byli to právě oni, kdo do politiky a veřejného prostoru přinesli sprostotu a hrubost a dnes už i násilí. Sami totiž chápou, že pravdu má druhá strana a jejich argumenty jsou směšné, navíc většinou nemají žádné realné znalosti a vzdělání a to je vnitřně štve a proto ta agresivita. Z té mají radost i jejich mecenáši v pozadí. Však mají s rozeštváváním národů staleté zkušenosti.

Znepokojující je rostoucí agresivita ze strany „lepšolidí“ vůči komukoliv s jiným názorem. Je to patrný jev po celé Evropě. Policie to nestíhá, státní zástupce to nezajímá, soudy také ne. Není divu, vždyť liberální domokracie je jen jiná forma totalita. Zatím ještě mírné, ale to je jen otázka času. K fyzické likvidaci odpůrců již někteří „lepšolidé “ vyzývají už dnes!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *