Nová fáze liberální židokracie, vysmivani se gojum

Sdílet

V českých zemích vládnoucí zidokracie postoupila do nové fáze. Tyranyzovaný český goj je otevřené vysmivan a ponižován. Je  to typický jev v okamžiku, kdy se nejstarší mafie světa zmocní vlády nad goji. Pak odhodí ono věcně knourani o holocaustech, pogromech a antisemitismu a začne goje otevřené ponizovat. Ať už prostřednictvím svých zástupců, nebo jim posluhujicich místních gojů. Nejlepším příkladem je nedávné znásilnění a následný pokus o vraždu mladé české dívky ukrajinským “válečným uprchlikem” v Plzni. Ministr vnitra V. Rakušan (STAN), který ten den poskakoval v průvodu sexuálních deviatu zvaném “pPrague pride”, měl primárně starost o to, aby se čeští gojove nezacali bouřit proti ukrajinizace země.

Těžce zraněné oběti jen posměšně vzkázal, ze doufá, ze “ bude v pořádku”. Vždyť co je mu do nějaké mladé gojimky, kterou jim odvezeny imigrant brutálně znásilnil, zbil a hodil ze svahu s úmyslem ji zabit?! Taková maličkost, ze?! Z toho se přece holka hned otřepe, to přece nic není!
A čeští gojimove se kvůli tomu bouři, no to už je hotova drzost ?
! Proto jistě establishment brzy přistoupí ke kriminalizaci i kritických poznámek vůči nastolenému režimu.

Vážení Češi, vezmete laskavě na vědomi, kdo vám vládne a jaké s vámi má úmysly. Ve svých “svatých knihách” se tím nijak netají! Jste ve valce, ale nejste ve valce s Rusem….
Joe Nowak, Chicago, USA

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce. Autorovi se omlouváme za pozdní uveřejnění textu, naše stránka v posledních týdnech/měsících čelí opakovaným útokům hackerů. Problém řešíme a máme i zajímavé poznatky, kdo za útoky pravděpodobně stojí a proč…. brzy se o ně podělíme s našimi čtenáři!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *