Zoufalý německý řidič se pokusil odstranit klima teroristy ze zablokované silnice. Hned přišel o práci, ridičák a půjde do vězení. Klima teroristy blokující silnici nechala policie jít a teď se řidiči posmívají na sociálních sítích. Dvojí metr jako norma liberální lži-dokracie!?

Sdílet

Nedávná blokáda silnice ve východoněmeckém Stralsundu rozlobila řidiče nákladního auta, že se pokusil situaci vyřešit sám. Řidičí došla s klima teroristy trpělivost a jelikož věděl, že pomoci od policie se nedočká, tak se ze zoufalství (chlapsky) pokusil vše vyřešit sám. Nejprve se pokusil odtáhnout eko teroristy ze silnice a když se to nepodařilo, tak do nich najel (video zde).

Policie následně dorazila a vše dopadlo podle tradičního liberálně lži-dokratické šablony. Zoufalý řidič přišel o řidičák a podle všeho půjde do vězení. Eko teroristům blukujícím protiprávně dopravu se nic nestalo. Jak jinak, že? Dvojí justiční metr je nedílnou součástí lži-dokracie. Ecoteroristé se nyní posmívají nebohému řidiči na sociálních sítích, jak si na něj lži-dokracie došlápla.

Následně příšel řidič o zaměstnání, kdy se uvědomělý zaměstnavatel hned běžel omlouvat klima teroristům, že prý se to neslučuje s jeho „hodnotami“.

Naštěstí se našel jiný zaměstnavatel, který mu hned nabídl práci. Řidič ale bude jako jednotlivec režimem zlikvidován. Ono je sice podobných řidičů víc, ale jednotlivec nemá proti systému šanci. Ano, jsme ve válce. Ve válce s globální lži-dokracií, která chce zničit naše životy. Vezměte to na vědomí!

Je to jedna z mnoha ukázek, kam až rozvrat západní společnosti dospěl. Tohle je ten západ, kam chtějí havlisté patřit?! Děkujeme, ale nemáme zájem!

Aron G.

Zoufalý řidič vzal spravedlnost do vlastních rukou, bude režimem zlikvidován…


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *