Majitel Facebooku M. Zuckerberg podporuje rozpuštění policie. Sám má početnou soukromou ochranku, ta ho za pět let stála 40 mil. dolarů

Sdílet

Majitel facebooku M. Zuckerberg káže vodu a nalévá se vínem. Jeho nadace podporují miliony dolarů neziskovky, které stojí za hnutím „defunct police“ (rozpustěte policii). Cílem neziskovek je zlikvidovat místní policejní sbory a vyvolat tak chaos a násilí, které dopadne pouze na běžné lidi.

Sám Zuckerberg má ale početnou osobní ochranku, která ho jen za posledních 5 let stála 40 mil dolarů! Stejně tak majitel pejzbooku podporuje green deal, ale sám létá soukromým letadlem po světě. České vládnoucí „elity“ ale nejsou jiné, i ony podprorují protičeskou a protirodinnou agendu, kde se dá. Stačí se podívat na korona plandemii, nebo green deal. Je na čase vytvořit systém, kde podobní parazité nebudou mít již místo?!


Sdílet

One Reply to “Majitel Facebooku M. Zuckerberg podporuje rozpuštění policie. Sám má početnou soukromou ochranku, ta ho za pět let stála 40 mil. dolarů”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *