Proč je místní šlechta zavile protičeská? Má aristoktatický degenerát místo v normální společnosti, nebo je to jen zbytečný parazit?

Sdílet

Vybavte si jména příslušníků místní (záměrně neříkám české) šlechty a vzpomeňte si na jejich politické postoje. Schwarzenberg, Lobkowic, Czernin…. není protičeská agenda, či perverze, kterou by tihle lidé nepodporovali.

To mě vede k otázce, proč je místní šlechta tak programově protičeská? Jedním z důvodů byl i poválečný vývoj. Češi si historicky uvědomili, že šlechta je jen parazitující vrstva, která společnosti nic nepřináší. Naopak brzdí její rozvoj. Šlechta vždy kolaborovala proti národu a je jedno, zda u moci byli cizí císaři, němečtí nacisté, nebo dnes globální finanční oligarchie.

Proto Češi po roce 1945 komunistickou společensko-ekonomickou likvidaci šlechty jako parazitující třídy ve velké podporovali (nešlo o likvidaci ve fyzickém slova smyslu, ale o zabavení majetku a privilegií). Jenže ona se po roce 1989 vrátila a mnoho jejich příslušníků se chce Čechům za historické odmítnoutí pomstít. Ano, hlavní motivací současné protičeské šlechty je pomsta za minulost. Jenže jako všichni parazité si šlechta neuvědomuje, že likvidací hostitele zahyne i parazit.

Dnes je opět na stole otázka, jakou společnost vlastně chceme? Být otroky nejrůznějších parazitů, nebo českou sociálně spravedlivou společnost, která bude fungovat na národním principu? V takové, kde nebude pro věčné parazity místo?! Ať se poctivou živí prací, jako kdokoliv jiný! Jeho původ pro naší společnost žádnou skutečnou hodnotu nemá. Ale právo na normální zařazení do společností mít budou a pak už je vše jen na nich.

A. Fisher

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *