Čeští gojové prý chtějí v davech mobilizovat a vyrazit na Ukrajinu válčit s Rusem. Židovský „vládní zmocněnec“ pošle bojovat české goje – „děti dezolátů“ – za jeho židovské soukmenovce na Ukrajinu. Půjdou se nechat zabít za cizí zájmy, nebo se postaví na odpor?

Sdílet

Od počátku ukrajinského konfliktu mezi Ruskem a USA (NATO vazaly) je česká společnost cíleně připravována na přímé zapojení českých jednotek ve válce proti Rusku. Jelikož se situace na frontě aktuálně nevyvíjí pro „ukrajinské“ jednotky příznivě (proklamovaná ukrajinská ofenzíva zatím žádné výsledky nepřinesla) a dochází vojáci (odvedení Ukrajinci i zahraniční žoldáci), tak je nepochybné, že bude potřeba nasadit další jednotky. Odkud ty jednotky budou?

Nejdřívě ale trochu exkurz do minulosti. Je nutné si vyjasnit, kdo na Ukrajině vládne a za čí zájmy se tam ve skutečnosti bojuje, Ukrajinu po rozpadu SSSR a vyhlášení „nezávislosti“ postupně zcela ovládli místní oligarchové, kteří jsou v naprosté většině židovského původu. V privatizaci se zmocnili většiny bohatství země a postupně začali svojí moc dávat okázale na venek i tím, že začali do předních politických funkcí „volit“ své lidi. Poslední dva prezidenti jsou židovského původu, stejně jako většina předsedů vlády (Grojsman) a významných ministrů. Současný prezident Zielenski je obklopen v podstatě pouze židovskými poradci s izraelskými pasy (pár gojů na ozdobu se také najde, ale jsou to da facto pouze šabes goyimové). Zato na frontě musí bojovat a umírat pouze etničtí Ukrajinci, Maďaři a Rusíni. Židům bylo dovoleno hned na začátku konfliktu opustit zemi, ačkoliv žádný ukrajinský muž starší 18 let takové právo neměl. Zemi tehdy opustilo asi 300 000 Židů, kteří (dočasně) přestali být ukrajinskými státními příslušníky a stali se Izraelci.

Dá se tedy říct, že na Ukrajině se bojuje za židovské zájmy. Ostatně projekt obnovy tzv, Chazarské říše jako Izraele 2.0. je dostatečně znám. Chazarská říše byla domovem předků tzv. aškenázských židů, kteří před 1000 lety hromadně konvertovali k judaismu kvli tomu, že umožňoval lichvu a obchod s otroky – tzv. chazarská disputace. Jako křesťanští misionáři tehdy neuspěli „slovanští věrozvěsti Cyril a Metod“.

O Ukrajince tedy nejde a nikdy nešlo. Ono zahalování se do ukrajinských vlajek je jen cílené odvádění pozornosti od toho, za čí zájmy musí velká část Evropanů a především Ukrajinci trpět.

Jaké jednotky jsou v plánu poslat do další fáze války proti Rusku? I mezi gojimy, kteří jsou podle židovského talmudu považováni za dobytek, existuje určitá hierarchie. Anglický, nebo holandský goj má větší cenu než slovanský goj ze střední Evropy. V první fázy proto do války poputují muži z bývalých slovanských zemí jako Polsko, Slovensko a bohužel i ČR. Přihodí se i pár Litevců a Lotyšů a možná Rumunů.

Že to není reálná situace a ČR nemá armádu? Tak se vytvoří, plány a zákony na urychlenou mobilizaci jsou již schvalovány. Stejně tak se připravuje potřebné informační pole. Rozhodnutí o poslání českých mužů do války podne velmi lehko. Vždyť to přece bude česká krev, která poteče. Podle vedení armády prý dokonce stovky tisíc Čechů chtějí dobrovolně mobilizovat! Vážně?! Tak nám je ukažte! Vždyť armáda má problém rekrutovat i jen stovky nových vojáků a o aktivních zálohách nemluvě!

Není bez zajímavosti si připomenout, kdo vlastně o současné „české“ bezpečnostní politici rozhoduje. Není to aktivistická hysterka Černochová, nebo směšný moula na Zamini Lipavský. Hlavní postavou je nepříliš známý zmocněnec pro zahraniční a bezpečnostní politku a cenzuru jistý Tomáš Pojar. Pojar je původem globalistický neziskovkář z Člověka v tísni, který se stal náhle vysoký diplomat (byl velvyslancem v Izraeli) a nyní i hlavní postava, která rozhoduje o „české“ zahraniční politice podle instrukcí a zájmů svých zahraničních kumpánů. Pojar je stejně jako Zielenský židovského původu.

Že se vláda chystá poslat české goje do války proti Rusům začíná být poměrně zřejmé. Kde ale ty vojáky vezme?

Oni gaučoví válečníci jsou vesměs z řad zženštilých městských liberálů, kteří ani nemohou dostat pušku. Vždyť by se zhroutili pod její vahou. Navíc jsou to vesměs zbabělci, kteří nedokáží vydržet žádné fyzické a psychické útrapy. Děti politků jako Fiala, Válek, Zechovský atd. a rozhodujích figur jako onen Pojar také válčit nepůjdou. Budou buď odklizeni do „bezpečných“ pozic doma v týlui, nebo rovnou odcestují do vlastí svých předků u Mrtvého moře. Zbývají tedy děti oněch „dezolátů a proruských švábů, kteří válku odmítají. Je tedy otázkou, zda podlehnou strachu z trestu, nebo se dokáží postavit na rozhodný odpor současné liberální lžidokracii, která chystá jejich zkázu?

Ať si za židovské zájmy na Ukrajině bojují děti pana Novotného, Pojara, Sterna, Payneho, Epsteina, nebo Bendy! Čechům do jejich války o cizí území nic není a není důvod, aby šli válčit proti Rusům, se kterými Češi mají historicky dobré vztahy.

Vypuknutí domácího konfliktu je ale reálná alternativa, v zemi jsou stovky tisíc držitelů střelných zbraní. Ti jsou vesměs z řad těch, kteří války za cizí zájmy odmítají. Není asi náhodou, že zahraniční páni již připravují možný zásah z venku. K čemu jinému má sloužit ona podivná smlouva s USA? Byl by to nakonec bizár. Odpor českých gojů proti válce za cizí zájmy by potlačovali „naši spojenci z USA“.

Ono už je bizár sám fakt, že české goje má do války zidovské zájmy posílat židovský zmocněnec „české“ vlády. Navozuje to otázku, kdo skutečně v Česku vládne? Češi to nejsou!

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “Čeští gojové prý chtějí v davech mobilizovat a vyrazit na Ukrajinu válčit s Rusem. Židovský „vládní zmocněnec“ pošle bojovat české goje – „děti dezolátů“ – za jeho židovské soukmenovce na Ukrajinu. Půjdou se nechat zabít za cizí zájmy, nebo se postaví na odpor?”

  1. „nebo rovnou odcestují do vlastí svých předků u Mrtvého moře“

    nesmysl tihle Chazari kteri si rikaji Askenazi u Mrtveho more predky nikdy nemeli, ti zili v oblasti severniho Kavkazu mezi Cernym a Kaspickym morem v nekdejsi Chazarske risi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *