V ČR opět prudce poklesl počet nově narozených dětí. Vše ukazuje na experimentální koronavirové vakcíny. Byl to záměr?

Sdílet

Sdružení SMIS (SDRUŽENÍ MIKROBIOLOGŮ, IMUNOLOGŮ A STATISTIKŮ) publikovala nová nepříjemná data o korelaci očkování korona vakcínami a porodnosti v ČR. V první čtvrtině roku 2023 se v ČR narodilo pouze 22 tisíc dětí, což je o 11% méně než v roce 2022. Jenže už v roce 2022 se v ĆR narodilo o ca 20% (20000) méně dětí než v roce 2021. Takže ve dvouletém cyklu je to skoro 30% pokles porodnosti v ČR narozených dětí! Prudký pokles porodnosti u plodných žen přitom časově koreluje sezahájením očkováním experimentálními vakcínami proti koronaviru především od firme Pfizer a Moderna. Ty byly po počátečních výhradách dokonce schváleny pro těhotné ženy a čtenáři jistě ještě nezapomněli, jak zdravotnická zařízení na příkaz vlády A. Babiše terorizovala neočkované pacienty včetně těhotných žen. První čísla ukazují, že se jedná o prudký pokles fertility právě očkovaných žen.

To znamená, že v roce 2023 se v ČR pravděpodobně narodí o 25 000 dětí méně, než před začátkem očkování. To jsou navíc do statistiky zahrnuty děti cizincu (Ukrajinců, muslimů, Vietnamců atd.), takže v případě bílých českých dětí bude ten propad daleko vyšší!

Vláda P. Fialy dělá mrtvého brouka, stejně jako media, která se dokonce snaží dehonestovat autory studií.

Ukazuje se, že další z „konspiračních teorií“ o vakcínách, která povedou k poklesu porodnosti očkovaných, se ukázala být jako pravdivá. Bohužel koronavirové vakcíny ještě zjevně neřekly své poslední slovo a očkované čekají další nemilá překvapení!

Hromadí se otázky, co vlastně bylo cílem masového plošného očkování? Zdraví očkovaných a veřejnosti to určitě nebylo! Byl jedním z cílů právě pokles porodnosti?

dr. prometheus


Sdílet

3 Replies to “V ČR opět prudce poklesl počet nově narozených dětí. Vše ukazuje na experimentální koronavirové vakcíny. Byl to záměr?

  1. Aby se zakryl problém – ořezávají statistiky. Děláte dobře, že zahrnujete víc roků. Ano – tak to je, chybí děti. Podle mne jsme připustili zločin… Všímám si, že několik žen z mého okolí dítě nedonosí. Vy se vyznáte a víte, kde najít statistiku – není nějaká o potratech? Bylo by to zajímavé.

  2. Jestlipak ten pokles porodnosti nenastal z ekonomických důvodů. Inflace značně vystřelila ceny nahoru, ale zatím to platy a důchody nedohnaly. To pak se někomu chce mít dítě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *