V Německu řádil několik let militantní gang Antifa, bili kladivem názorové oponenty a několik z nich bude doživotními invalidy. Agresoři dostali směšné tresty a vystrašený soudce pustil jejich vůdkyni do odvolání na svobodu!

Sdílet

Minulý měsíc skončil v Drážďaněch soud se skupinou členů Antify. Ti byli obviněni z vytvoření organizované teroristické skupiny. Během 5 let podnikli ozbrojené útoky proti názorovým oponentům, V roce 2018 rozbili mladému muži kladivem obě kolena a hlavu, muž skončil v invalidním důchodu. O rok později jinému mladému muži kladivem několikrát přerazili páteř, dotyčný málem zemřel a dnes je upoután na invalidním vozíku. Další oběti zbili členové gangu do bezbvědomí, přerazili jim ruce, či nohy.

U soudu si vůdkyně gangu Lina Engelová odnesla 5 let vězení. Další členové gangu dostali tresty v průměru kolem 3 let nepodmíněně. Soudu předcházely otevřené výhrůžky členů Aftifa, že zaútočí na soud a policii a poteče krev. Soudce se výhrůžek zalekl a tak raději propustil obviněnou Linu Engelovou rovnou na svobodu, kde může zůstat až do odvolacího řízení!

Dovedete si představit, kdyby to udělali členové opozice? To by padaly tresty 15 a víc let a oni by z vězení už nikdy živí nevylezli.

Jenže u ANtify je to jinak. O jejím napojení na vládnoucí politický establishment a část represivních složek si cvrlikají vrabci na střechách po celém Německu. Establishment Antifu využívá k zastrašování a likvidaci náźorové opozice a teď její členy pomáhá krýt. Možná se bojí, že by mohli začít mluvit….


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *