Banda uprchlíků znásilnila ve Španělsku mladé děvče. Německá a česká media píší o „mladých Němcích“.

Sdílet

O víkendu došlo na španělském ostrově Mallorka k hromadnému znásilnění mladé dívky (18). Pachatelé jsou banda tureckých imigrantů s německým občanstvím. Ačkoliv španělská media píší o původu pachatelů, tak v německých establishmentových mediích se píše o „německé smečce“, nebo „německých mladících„! Bohužel podobné články vidíme i českých mediích, kde se k této trapné multikulturní „demage control“ přidal i jinak celkem solidní deník Parlamentní listy.

Cílem kampaně je zakrýt skutečný rozsah problému imigrantské kriminality v Evropě. Jsou oblasti trestně právních skutků, kde imigranti výrazně dominují, ačkoliv je jich ve společnosti nepoměrně menší počet než domorodců. Hromadná znásilnění žen jsou jednou z domén imigrantské kriminality a vycházejí z odlišného kulturního prostředí muslimských imigrantů.

V ČR je ta například výroba a prodej drog, kde mají podle statistik Vietnamci krát 10 vyšší zastoupení jako pachatelé než Češi (včetně Cikánů) a to přesto, že mají maximální možné krytí ze strany nejvyšších politických kruhů.

Poučení z toho je jednoduché. Jako se Turek, Arab, černoch nikdy nemůže stát Němcem, tak se nemůže Vietnamec. Číňan atd. stát Čechem. Být Čech není jen o státním občanství. Je to především o kulturních kořenech, mateřském jazyce, barvě pleti a pocitu příslušnosti ke svému národu! Přestaňme si proto nalhávat, že se barevní imigranti mohou do české společnosti integrovat. Nemohu a oni ani nechtějí.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *