Maďarsko, Polsko a Slovensko nadále odmítají dovážet ukrajinské obilí, ale Čechům ho „Ukrajinec“ Fiala bude cpát horem dolem….

Sdílet

Ruská vláda odmítla prodloužení mezinárodní dohody o vývozu „ukrajinského“ obilí z přístavů v Černém moři. Rusové prodloužení odmítli s odůvodněním, že obilí stejně skončilo jinde než mělo a stalo se jen dalším zdrojem obohacení globální finanční oligarchie.

Z tohoto důvodu bude možné obilí vyvážet z území Ukrajiny pouze vlakem a nákladními auty. Ve velkém proto skončí na světových trzích. V reakci na tuto situaci prodloužilo Maďarsko, Polsko a Slovensko embargo na dovoz obilí z Ukrajiny z důvodu vysokých hodnot chemických látek.

Vláda „Ukrajince“ Fialy (ODS) se ale k zákazu nepřipojila. Prý pro české goje je obílí plné pesticidů z Ukrajiny dobré dost a odmítat ho je „nenávist a projev putinismu“. Čechům ho budou servírovat především zahraniční řetězce jako Lidl, Kaufland, Penny, Tesco, Globus, Albert a Billa. Připojí se i velcí agrobaroni jako A. Babiš. Propagátoři ukrajinského obilí ho sami jíst nebudou, to je všem jasné!

Takže každý má volbu si ho nekupovat a chránit tak své zdraví.

V mediálním mainstreamu se používá výraz ukrajinské obilí. Jenže ono nepatří Ukrajincům. V zemi jim nepatří vůbec nic, už ani půda. Ta byla pod pláštíkem koronavirové plandemie zprivatizována do rukou místních židovských oligarchů a jejich zahraničních kumpánů. Ony bláboly o chudácích ukrajinských zemědělcích jsou jen obvyklé citové vydírání, kterému by Češi neměli podléhat.

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

One Reply to “Maďarsko, Polsko a Slovensko nadále odmítají dovážet ukrajinské obilí, ale Čechům ho „Ukrajinec“ Fiala bude cpát horem dolem….”

  1. Autor původního příspěvku se nazval sám odpovídajícím způsobem, jeho příspěvek byl pro hrubé nadávky a vulgarity smazán, redakce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *