Velká berlínská plovárna jen pro otrlé. Uprchlíci obtěžují ženy, bijí transky, občas se pobodají noži, kadí a močí vedle bazénu… Multikulturní obohacení v praxi

Sdílet

Ředitel berlínké plovárny  Berliner Columbiabads ve čtvrti Neukölln volá o pomoc. Uprchlíci udělali z kdysi známé plovárny peklo. Muslimští mladíci obtěžují bílé ženy, urážejí a bijí transsexuály, do toho se občas konkurenční uprchlické bandy poperou na nože.

Hygiena je katastrofální a uprchlíci se chovají jako doma v Africe a Asii. Kadí a močí na veřejných prostranstvích, ačkoliv toalet je k dispozici dost. Lehké to nemají ani zaměstnanci plovárny a soukromá bezpečnostní služba. Těm uprchlici vyhroužují smrtí a občas někoho z nich i napadnou.

Výsledkem je, že v případě větších konfliktů musí být nasazena policie, ale ke zlepšní situace nedochází. Liberálně demokratičtí politici předstírají, že se nic neděje. Proč by se měli starat o dobro bílých Němců, že?! Prorežimní media zase spekulují o „mladících, který je v létě moc velké vedro a proto jsou agresivní“.

Výsledkem podle všeho bude zavření plovárny, V Německu po roce 1945 byly veřejné plovárny znakem pozvednutí nižších společenských vrstev a kultury zdravého životního stylu. Jenže mulitikulturní obohacení tomu udělalo přítrž.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *