Letošní Prague pride jako zasedání „české“ vlády? Liberální havlismus je protinárodní úderka. Rakušan, Pekarová, Bartoš, Lipavský atd.

Sdílet

Zdá se, že „ukrajinská“ 5. koalice vlády Petra Fialy se rozhodla zatrobit k finálnímu útoku proti všemu normálnímu a českému. Jednou z bašt, která stále ještě odolává silám zla, je normální rodina. To pochopitelně znepokojuje globální fainanční oligarchii a tak si podle všeho došlápla na své české loutky, které dosadila k moci. „Koukejte s tím pohnout“, zněl nejspíš příkaz!

Letošní ročník festivalu deviantní pýchy Prague pride se stal de facto vládní akcí. Záštitu nad akcí převzali hned 3 ministři Rakušan (Stan), Bartoš a Lipavský (Piráti), chybět nemohla ani předsedkyně sněmovny a známa pro homo plačka Pekarová (TOP 09), zastoupen je i úřad vlády Ukrajince Fialy. Homo agendu podporovala i vláda A. Babiše, ale letos to dostalo nový rozměr. Skoro to vypadá, že to je hlavní vládní priorita, hned vedle války proti Rusku.

Bude zajímavé sledovat, kolik z těchto podporovatelů sexuálních deviací nakonce vyrazí do duhového průvodu osobně. Pro Čechy z toho plyne poučení. Havlistická úderka a její mecenáši a jejich místní 5, kolona vás vyzvala na souboj a vyhlásila vám zničující válku. Přijmete ten boj? Nebo se necháte zničit?

FESTIVAL LETOS PROBÍHÁ POD ZÁŠTITOU:

Ing. Markéta Pekarová Adamová – předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky
Mgr. Bc. Vít Rakušan – 1. místopředseda vlády a ministr vnitra
PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. – místopředseda vlády pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj
Bc. Jan Lipavský – ministr zahraničních věcí
Mgr. Klára Šimáčková Laurenčíková – zmocněnkyně vlády pro lidská práva
Mgr. Terezie Radoměřská – starostka městské části Praha 1
MgA. Hana Třeštíková – místostarostka městské části Praha 7

Tuhle kulturu podporují 3 ministři „české“ vlády a předsedkyně parlamentu….. typicky české, že?!


Sdílet

3 Replies to “Letošní Prague pride jako zasedání „české“ vlády? Liberální havlismus je protinárodní úderka. Rakušan, Pekarová, Bartoš, Lipavský atd.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *