Neziskovkáři skončí na ulici. Soros plánuje propustit 40% zaměstnanců svých neziskovek

Sdílet

Axel Soros (37), syn neslavně proslulého židovského finančního spekulanta a podporovatele rozvratných agend po celém světě G. Sorose (92), převzal po otci vedení jeho „neziskovkářských“ projektů. Uvedl se velmi razantně, hned rozhodl o propuštění 40% zaměstnanců svých neziskovek sdružených v Open society fund.

Prý je to bolestný, ale nutný krok, který povede k zefektivnění práce jeho neziskovek. Open society fund je neziskovka, která podporuje veškěrou pokrokářskou agendu jako masová imigrace, lgbt++p, zelená agenda, korona plandemii atd. Neziskovka bývá obviňována z podpory svrhávání legitimních vlád, volebních manipulací (falšování voleb) a boje proti svobodě slova a názoru. Kritici též poukazují na skutečnost, že Soros využívá svých neziskovek a jejich nátlaku k valstnímu obohacení při nejrůznějších privatizacích apod. Open society sídlí i v Praze a Bratislavě a je aktivně zapojena do nejrůznějších protirodinných a protinárodních aktivit.

Zajímavé bude sledovat, kam se propuštění neziskovkáři vrhnou. Podle všeho to budou velké korporace, které místo podnikání začaly provádět implementaci bláznivých politických nápadů. Další možností jsou státní instituce. Ono jim nic jiného nezbývá, většinou vystudovali podivné pavědecké obory jako genderová studia, politologii, sociologii atd. a v životě se neživili normální prací a nic užitečného neumí. Snad smažit hranolky v Burger King by zvládli, ale kdo ví jestli?!

G. Soros se synem Alexem, jablko nepadlo daleko od stromu….


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *