Američtí pivaři reagují na transgenderovou kampaň piva Bud Light, vyhazují pivo do koše, nebo ho rozstřílejí ze samopalu…videa v textu. Budweiseru se sázka na transsexuálního devianta nevyplatila, další rekordní pokles prodeje jejich LGBT++P piva je tu!!!

Sdílet

Americký pivovar Anheuser-Bush, výrobce piva Budweiser, v dubnu zahájil kampaň na svojí největší značku Bud light prezentovanou transsexuálem  Dylanem Mulvaneym. Reakce amerických pivařů se dostavila záhy. Došlo k bojkotu piva ze strany amerických pivařů a prodeje nabraly směr volný pád směrem dolů. Na sociálních sítích se začala objevovat videa, kde Američané dávají pivovaru jasnou odpověd. Jednou rozstřílejí piva BUD Light ze samopalu, jindy z brokovnice, nebo je vyhazují do popelnice. (ke shlédnutí zde, zde, zde). Do kampaně se zapojila i řada amerických konzervativních osobností, politiků a umělců.

Značce Bud Light se v USA dál daří, minulý týden se její prodeje propadly o rekordních 28,6% a firma už propustila odpovědné woke manažery a gendersexuál Mulvyney si stěžuje , že firma nehájí zájmy transgender lidí. Americký pivař je ale neoblomný, dál bojkotuje woke pivo Bud!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *