Němci volí AfD, politici „demokratických stran“ volají „potřebujeme víc imigrantů – voličů“!

Sdílet

Šok zažily „demokratické strany“ v Německu. Němečtí voliči v jižním Durynsku zvolili do funkce Landesrat v kraji Sonneberg (obdoba českých krajů a slovenských žup) Roberta Sesselmanna z opoziční AfD. To vyvolalo skutečné zemětřesení na německé politické scéně. Zatím se vždy dařilo vytvářet „liberálně demokratické“ koalice partajních bafuňářů a služebníků globalismu, které bránily zvolení skutečné opoziční strany do výkonných funkcí. Tohle je ale průlom, který se bude těžko vydýchávat v celém lib. dem táboře.

Volba vyvolala mezi německými služebníky globalismu skutečné zděšení. Začal nářek nad ohrožením „demokracie“ (asi je tím myšleno že nevyšlo obvyklé švindlování voleb a korespondenční volič zůstal doma ), prý je třeba se semknout za „demokracii“. Ale řešení je podle německých politiků v zásadě snadné, je potřeba přivést do Německa další imigranty. Z nich se rekrutují oni voliči liberální demokracie vystupující jako korespondenční voliči. To oni volili v Berlíně na 150%!, to oni rozhodli několikeré poslední volby.

Nedivte se, že i Ukrajinec Fiala a jeho liberálně demokratická 5 koalice tak milují imigranty ze všech koutů světa a prosezují korespondenční volbu.


Sdílet

One Reply to “Němci volí AfD, politici „demokratických stran“ volají „potřebujeme víc imigrantů – voličů“!”

  1. Perverti to maji pod kontrolou ,kdo ma namitky zakroci negr s dlouhym ptakem a pouci

    O přístup ke svému bankovnímu účtu přišel nedávno také známý britský euroskeptik a jeden z hlavních strůjců brexitu, moderátor Nigel Farage. Dle jeho tvrzení mu bankovní služby odepřelo také sedm dalších bank.

    „Nebylo mi poskytnuto žádné vysvětlení, proč se tak stalo, a ani možnost odvolání. Jedná se o vážnou politickou perzekuci na té nejvyšší úrovni našeho systému. Když to mohou udělat mně, mohou to udělat i vám,“ napsal Farage na Twitteru. Tweet není dostupný pro nepřihlášené uživatele, ale internetová archivní služba jej uložila.

    Nigel Farage sdělil, že má pocit, že bez bankovních účtů neexistuje. Údajně ztratil přístup k debetní kartě, úročení svých vkladů a k hypotéce. „Ve skutečnosti nebudu schopen existovat a fungovat v moderní Británii 21. století,“ prohlásil. Vyjádření vyvolalo na Twitteru i na nové sociální síti Nostr vlnu doporučení, která Faragemu radila přejít na decentralizovanou měnu bitcoin, která není pod kontrolou bank nebo států.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *