Německé ministerstvo zemědělství zakázalo na svých akcích podávat masné výrobky. Bude se podávat pouze vegetariánská strava

Sdílet

Turecký ministr německého ministerstva zemědělství a výživy Cem Özdemir (Zelení) zakázal na akcích jeho ministerstva podávat mastné výrobky. Pojídat se bude pouze vegetaránské jídlo z ekologického zemědělství. V budoucnu by se měl zákaz pojídání masa rozšířit na celé ministerstvo včetně kantýn a kuchyněk.

Pro znalce historie připomínám, že velkých zastáncem vegetariánské stravy byl i jistý Adolf Hitler. je tedy na co navazovat…..


Sdílet

8 Replies to “Německé ministerstvo zemědělství zakázalo na svých akcích podávat masné výrobky. Bude se podávat pouze vegetariánská strava

  1. nenajdete nikto vedecky dokaz pre potrebu zivocisnej bielkoviny. v ovo/zelenine je aminokyselin dost.
    bielkoviny su neorirodzene pre ludi, pri traveni hniju (bez komentu kto konzumuje maso bez delenej stravy).
    pecen musi bielkovinu rozlozit na aminokyseliny (kyselina je zakladom chorob), aminokyseliny na molekuly/atomy a podla potreby zase vyrobit to co telo prave potrebuje.
    treba citat, studovat a nie nasledovat kriminalnu alopatiu, lenivych kamaratov, lenive manzelky neschopne studovat …

    1. jdi se vycpat prezvykavce, tisice let se lidstvo vyvijelo jako masozravec, pouze magor s vymytou myslivnou to muze prohlasit za neprirozene. Zadny takovy dukaz neni potreba, clovek ma v porovnani s primaty podstatne kratsi streva a neni na vylucne vegetarni stravu prizpusoben, ne nahodou doporucuji doktori pro deti plnohodnotnou stravu vcetne masa.
      Krome toho neni zadny duvod se masa zrikat, vymysly o skodlivosti CO2 a prdeni krav pro vyvoj klima vypatlancu z klima sekty jsou cista propaganda za ucelem oskubat danove poplatniky.

      1. Mas ustavne pravo mat defekty: https://youtu.be/Gq4UF9uqXFo

        Nehovorim o CO2, ale o bilekovinach a aminokyselinach ty krcmovy expert:
        https://www.fuelforthefighter.com/the-fighter/

        Moje tvrdenia nemaju so sucastnym modnym trendom nic spolocne a su platne za kazdeho pocasia…. Pokial nevies citat, skus poziadat niekoho s ukoncenou zakladnou skolou:
        https://www.zdravinadlani.cz/omladnete/8-bilkovina

        „Nejdříve musím připomenout, že lidské tělo nemůže využít žádnou plnohodnotnou bílkovinu – jako je maso, ryba nebo drůbež, ale musí ji rozložit na atomy a molekuly, ze kterých je samo složeno. Potom je teprve znovu skládá tak, aby vznikly přesně ty aminokyseliny, které jsou v daném okamžiku potřebné, a které se zcela liší od bílkovin v právě snědeném mase.

        Během tohoto rozkládacího a rozpouštěcího procesu pracuje tedy zažívací ústrojí přesčas a vyrábí při tom nadměrné množství kyseliny močové. Tato kyselina močová se dostává samozřejmě do těla a je přijímána hlavně svalstvem. Dříve nebo později je bod nasycení některého svalu dosažen a kyselina močová začne krystalizovat. Mikroskopicky malé krystalky jsou tvrdé a ostré.

        Potom začínají teprve vážné problémy. Při pohybech svalů pronikají krystalky pochvami nervů a vznikající potíže označujeme jako revmatismus, neuritidu, ischias apod.“

        1. vidim ze jsi chytry jak radio, mel by ses nekde v ZOO uchazet o misto papouska. Internet je plny podobnych „dukazu“ o tom jak je maso skodlive, prakticky vsechny jsou z dilny klima sekty, respektive jimi zkorumpovanych univerzit, ostatne podobne jako u corona saskarny a uplne stejne jako byly „vedecke“ dukazy v souvislosti s cholesterinem na cemz si pharma mafie mastila dlouhe desitky let miliardami $ kapsu. Nic si z toho nedelej, tobe muze „vykrystalizovat“ maximalne ta vodnatelka pokud ji strcis do mrazaku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *