Americký pivovar Budweiser musí po bojkotu transgenderové reklamy zavírat továrny a hrozí propouštění. Američtí pivaři dali LGBT++ korporacím obrovskou lekci… Přidají se i normální Češi?

Sdílet

Majitel amerického pivovaru Anheuser-Bush musí po obřím fiasku a následných propadech prodejů o 30% omezovat výrobu a zavírat fabriky. Hrozí i propouštění části zaměstnanců.

Američtí pivaři již 2 měsíce pokračují v bojkotu značek Bud Light a Bud za to, že firma uvedla reklamu, kde se tváří značky Bud Light stal transsexuální influencer Dylan Mulvaney.

Jakou chorou mysl asi napadlo, že američtí pivaři, což jsou většinou běloši z normálních rodin, se budou identifikovat s mužem, který se obléká a maluje jako žena?!

Spotřebitelé v USA udělili pořádnou lekci LGBT++P agendu podporujícím korporacím. Musíme jen doufat, že podobnou lekci dají těmhle woke nadnárodním firmám i čeští spotřebitelé. Jen připomenu sponzory pražského pochodu pýchy pivo Staropramen, Coca Cola, Pepsi Cola, sušenky Opavia atd…. ke všem těmhle značkám existuje náhrada a to dokonce české firmy. Hlasujte pěněženkou, vyplatí se to!

Tohle měla být nová tvář značky Bud Light, dopadlo to katastrofou


Sdílet

2 Replies to “Americký pivovar Budweiser musí po bojkotu transgenderové reklamy zavírat továrny a hrozí propouštění. Američtí pivaři dali LGBT++ korporacím obrovskou lekci… Přidají se i normální Češi?

  1. Bojkotu zdar!
    Coca/Pepsi colu dám do huby jenom když mám silné zažívací problémy, = sr2čku.
    Piškotů Opavia je škoda už snejsou co bývaly.
    Pivo jedině nefiltrované + nepasterované.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *