Negři z Eritrei vzali německé město útokem. Policie vyzvala obyvatele, aby nevycházeli ven a nechodili do města (působivá videa v textu)

Sdílet

Hesenský Gießen ve středním Hessensku začal připomínat africké slumy kombinované s občanskou válkou. Ve městě proběhl tzv. Eritrea-Festival, kam se sjely vyřádit tlupy negrů z této africké země. Město připomíná válečnou zónu z Afriky. Tlupy negrů napadají německé obyvatele a policii. (videa z řádění černochů jsou zde, zde a zde).

Policie nasadila 1500 mužů a přesto se jí nedaří dostat situaci pod kontrolu. Vyzvala proto místní, aby nevycházeli ven a návštěvníky, aby upustili od návštěvy města. Gießen má asi 85 tisíc obyvatel, což zhruba odpovídá velikosti Plzně, nebo Jihlavy.

Češi dejte si pozor, nebo dopadnete stejně!

V.Š.

Redakce nachala text v původním znění, ať čtenáři vidí, jakého zoufalství mezi běžnou pracující populací dosáhlo multikulturní Německo. Slovo negr, pochází z latinského nergo – černý a je jím označován problematický černoch.


Sdílet

One Reply to “Negři z Eritrei vzali německé město útokem. Policie vyzvala obyvatele, aby nevycházeli ven a nechodili do města (působivá videa v textu)”

  1. Evropu zničí miliony černých uprchlíků ! Kapitalisti na nich obrovsky vydělávají , proto sem budou pouštět migranty do poslední chvíle !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *