Návštěva V. Zielenského jako ponižující akt koloniální provincie – Česko. Kdo vládne české kolonii?

Sdílet

Návštěva V. Zielenského v Česku ukázala Čechům tvrdou realitu. Jejich země je už zcela oficiálně považována za cizí kolonii, která nemá žádnou suverenitu, její obyvatelstvo je považováno za de facto otroky bez práv a jejich vykořisťování roste.

Považte sami: V. Zielenský přiletí v den státního svátku, česká vláda mu poskytne vlastní vládní letadlo na celý jeho výlet po Evropě. Zieleneský přiletí v tričku, chová se neuctivě ke státním symbolům a místnímu obyvatelstvu. Jako za koloniálních časů, pán přiletěl na inspekci a koloniální úředníci „česká vláda“ se mu snaží podlézavě splnit všechna přání.

Dovedete si představit, že by tady v USA vláda dala zdarma cizímu vládnímu představiteli k volnému užívání Airforce one (letadlo prezidenta USA)? Nebo, že by to udělala třeba Anglie, nebo Francie? Nedovedete, že?! V kolonii zvené Česko je to ale normální a nikdo z establishmentu (včetně Bureše a jeho party) se nad tím nepozastaví.

Otázkou je, kdo v české kolonie vládne? Je to USA, nebo snad Brusel, nebo Německo? Nebo někdo úplně jiný? Možnou odpoveď naznačí detaily z téhle „státní“ návštěvy. V. ZIelenský je sice oficiálně prezidentem státu zvaného Ukrajina, ale sám Ukrajinec není a je židovského původu. Židovstí oligarchové ovládají celou zemi a vlastní veškerý majetek včetně zemědělské půdy, která byla potichu zprivatizována (rozkradena) pod pláštíkem korona plandemie. Chování Zielenského k ukrajinským státní symbolům – stuhu na věnci upravoval pohrdlivě nohou – ukazují, jaký má opravdu vztah k Ukrajině a Ukrajincům. Jako ke gojům… židovská nauka (talmud a komentáře) má v tomto směru jasno….

Na cestě do ČR ho jistě náhodou doprovázel vládní zmocněnec pro bezpečnost a de facto hlavní figura rozhodující o české zahraniční politice jistý T. Pojar, který je (zcela náhodou) rovněž židovského původu jako Zielenský a přednostní podporou židovských zájmů se nijak netají. Hlavního mecenáše za peníze českých gojů mu dělá P. Fiala, který je (jistě opět náhodou) rovněž židovského původu. (P. Fiala není na rozdíl od T. Pojara čiště židovského původu, má i české předky – poznámka redakce)

Skoro to vypadá, že vlastníkem kolonie nad Mahralem (Česka) jsou ti, kteří mají skutečnou vlast u Mrtvého moře, nebo v bývalé Chazarské říši (území dnešní Ukrajiny).

Nechají si Češi své koloniální postavení líbit, nebo se postaví na odpor a vezmou si svojí zemi zpět?

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce

Zielenski dal veřejně najevo, jak si váží ukrajinské vlajky – jako rohožky k očištění obuvi


Sdílet

3 Replies to “Návštěva V. Zielenského jako ponižující akt koloniální provincie – Česko. Kdo vládne české kolonii?

  1. Jak tak koukam , prave zavistive pravil velevudce velevudci “ mas ho pekne tlustyho neco jako Epstein a trochu sis pochcal pohorky.A co piano davas porad lekce ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *