Do Německa loni přišlo 2,7 mil „uprchlíků“, většina muslimové a černoši. Část bude přerozdělena i do ČR. Už chápete, co Rakušan s Fialou podepsali?!

Sdílet

Do Německa dorazil loni rekordní počet 2,67 mil uprchlíků. Velká část byla sice z Ukrajiny, celkem 1,1 mil a to je méně než půlka. Naprostá většina uprchlíků byla jako obvykle z Asie a Afriky a většinou muslimové. Německo si pochopitelně nechce tyhle lidi nechat a plánuje je přerozdělovat mimo jiné i do ČR! Právě o tom byla ta „imigrační dohoda“, kterou podepsali Rakušan a Fiala. Do ČR budou „legálně proudit desítky tisíc “ muslimských uprchlíků“, nelegální imigrace už nebude oficiálně existovat. Nebude potřeba!

Když před lety protisystémoví aktivisté poukazovali na plány EU (a jejich řídící centrály v Londýně a Washingtonu) dovézt do ČR 1 mil. mulsimských imigrantů, tak byli osočováni politiky a medii z xenofobie a lži. Uplynulo 10 let a je to tady!

Je čas povstat na obranu našeho národa a vlasti. Tu musíme proti jejím nepřátelům hájit všemi prostředky. Ano, jsme ve válce. Ve válce s liberální lži-dokracií, která usiluje o naše zničení pomocí tu imigrace, korana plandemií, green dealem, válkou proti jiným Slovanům atd. Je čas tu válku přijmout a bojovat jako kdysi naši stateční předkové na život a na smrt.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *