Režim rozjel petici za zavedení cenzury a represí. Nadšeně podepisují i Ukrajinci ekonomičtí imigranti. Autorem je jistý Roman Kolář? Pouhá shoda jmen s prominentní režimní rodinou?

Sdílet

Na internetu se objevila nová petice. Jmenuje se PETICE ZA BOJ S DEZINFORMACEMI A ZA OCHRANU ČR PŘED NEPŘÁTELSKÝMI VLIVY RUSKA a jejím autorem je jistý Roman Kolář. Petice požaduje rozhodný zásah proti „dezinformátorům“, rozuměj lidem s jiným názorem a požaduje tvrdé vymáhání hned několika totalitních paragrafů za „verbální trestné skutky“. Konkrétně

  • Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob – § 355 TZ
  • Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod – § 356 TZ
  • Schvalování trestného činu – § 365 TZ
  • Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia – § 405 TZ
  • Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka – § 403 TZ

Všechny výše uvedené paragrafy jsou čistou ostudou trestního řádu a slouží jako nástoj liberálně demokratického režimu na potlačování svobody slova etnických Čechů.
Příspěvky signatářů jsou „lahůdka“ a nemusela by se za ně stydět žádná totalitní úderka.

Třeba jistý M.Augusta z Letohradu soudí, že jiný názor než jeho je lež a dezinformace.

Miloš Augusta LetohradJe třeba omezit lži a dezinformace.
Jiný intelektuální gigant jistá Edita Munzerová se zase nemůže dívat na podněcování nenávisti k ukrajinskému národu. Převedeno do češtiny, nelíbí se jí, když se Čechům nechce živit 700 ekonomických imigrantů z Ukrajiny.

Edita Munzarová Dvůr Králové nad LabemNemůžu se už dívat na lživé informace, které se sdílí a podněcují nenávist k ukrajinskému národu
Moc pěkný je i Jiří Rod z Havlíčkova brodu, Svoboda slova má být pouze pro někoho, konkrétně lidi jako on… Jen ho musím upozornit, že tohle není originální ale přišel s tím režim už před delší dobou…asi dílo US ambasády a jejího PR týmu.
Jiří Rod Havlíčkův BrodVidím to stejně. Svoboda slova není svoboda lhaní a šíření nenávisti. A nejvíc se lže a šíří nenávist o těch slušnějších lidech a rozumnějších názorech a postojích…

Kuriozní je, že petici podepisují i ukrajinští ekonomičtí imigranti – dávkaři.

Moc bych doporučil, aby někdo ten seznam vytisknul, jednou se bude potřeba po podobných totalitářích pozorně podívat a povolat je k odpovědnosti za jejich snahu omezit svobodu slova v zájmu zahraničních protektorů.

Kuriozitou je i jméno autora petice Romana Koláře. Nejsou o něm uvedeny žádné údaje a tak se lhe jen dohadovat, zda je to další člen prorežimní protekční rodiny Kolářů z Prahy?!

Aroon G.


Sdílet

2 Replies to “Režim rozjel petici za zavedení cenzury a represí. Nadšeně podepisují i Ukrajinci ekonomičtí imigranti. Autorem je jistý Roman Kolář? Pouhá shoda jmen s prominentní režimní rodinou?

  1. to je idiotská petice, to je petice za to, aby se porušovala Ústava, ten primitiv Kolář asi vůbec netuší, co je to Ústava. Dejte ty lidi do blázince, a ty, co řídí tyto idioty, tak ty patří do basy.

  2. Ivo Lukačovič, zakladatel Seznamu říká, čím víc budou dezinformace perzekuované, tím víc budou brány jako pravdivé. Vzkaz pro režim to je, že jde na věc nejhůř, jak může.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *