Ani s antisemitismem to nevyšlo. Prominentní kritik korona hysterie a experimentálního korona očkování byl německým soudem osvobozen

Sdílet

Německý profesor, vědec a známý lékař Sucharit Bhakdi zatápěl koronahysterickým úřadům. mediím a vládám nejenom v Německu hned od počátku koronaplandemie. Jeho profily na sociálních sítích sledovaly a sledují miliony lidí po celém světě. Jeho knihy se staly bestsellerem. Není proto divu, že se ho lidé, kteří za koronahysterií stáli, stažili umlčet. „Problémem“ ale byl jeho neněmecký a nebělošský původ (je původem z Thajska, ale v Německu žije už od studi). Nešlo mu proto vyčíst strejdu u Wehrmachtu, nebo tetu v Hitlerjugendu. Proto sáhli ke kalibru nejvyššímu, obvinili ho z antisemitismu a nenávisti.

 Bhakdi totiž ostře kritizoval očkovací experimenty a korona teror izraelské vlády v Izraeli nazval „horší než nacistické Německo“ a ministryni školství spolkové země  Schleswig-HolsteinKarin Prien obvinil, že kvůli povinnému nošení roušek ve škole chce děti otrávit CO2. Jenže ministryně je židovského původu, což prof. Bhakdi pochopitelně nevěděl a to bylo okamžitě prohlášeno za antisemitismus a před takovým obviněním není v Německu obrany! Jako na zavolanou se hned do štvavé kampaně zapojily židovské organizace s tím, že se jedná o „hardcore antisemitismus“. Výsledek se dostavil okamžitě. Spolupracující nakladatelství mu přestalo vydávat knihy, ač se velmi dobře prodávaly, přestal mít přístup do medií. Antisemitskými komisemi byl obviněn z nenávisti a dokonce na něj bylo podáno účelové trestní obvinění. Staré známé triky nejstarší mafie světa jen v novém kabátě.

Jenže u soudu to dopadlo překvapivě jinak. Státní zástupkyně Silke Füssinger sice obvinila prof. Bhakdiho z antisemitismu a „zlehčování holocaustu“ a nenávisti, ale soud hned od začátku obvinění odmítl s tím, že se o žádnou nenávist ani antisemitismus nejednalo a zcela se přiklonil k argumentům obhajoby. Soudce Malte Grundmann hned v prvním stání a hned první den žalobu zamítl. To vyvolalo nevoli prorežimních medií a nespokojenost je citit i v židovských kruzích. Vždyť do dneška přece všechna obvinění z antisemitismu byla rovnou odsouzena a vina se nezkoumala.

Profesor Bhakdi je holt jiný kalibr. Stojí za ním silné veřejné mínění především z řad lidí odmítající experimentální korona vakcíny, což je jen v Německu několik desítek milionů lidí a mezi nimi řada předních lékařů, vědců a podnikatelů. Také se jedná o člověka velmi inteligentního a vzdělaného se silnými sociálními kontakty.

Vše prozatím skončilo jen temným brumláním medií a aktivistů o „neonacistech a antikoronavirových dezinformátorech“. Media, která reprezentují lidé na intelektuální úrovni Moláčků a Honzejků, ho nazývají Coronaleugner – korona lhář, ačkoliv všechny jeho hypotézy a závěry se potvrdily a nikdo si je veřejně již nedovolí zpochybňovat.

Státní zástupnyně se prý odvolá. takže ještě není všemu konec. Kruhy, které za obviněním stojí jsou v Německu (stejně jako u nás doma) velmi mocné. Jenže to bude mít odvolací soud těžké, argumenty obžaloby jsou velmi slabé a jednalo by se pak prokazatelně o politický proces a ten by mohl vyvolat silné společenské otřesy. Byť s nějakými důkazy si soudy často v boji proti politickým a názorovým oponentům hlavu nelámou.

Bhandiho přijelo k soudu podpořit 300 jeho podporovatelů z celého Německa, včetně několika jeho bývalých studentů lékařů. Rozsudek proto náležitě hlasitě oslavili.

Prof. Bhandi po vynesení rozsudku o zamítnutí obžaloby


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *