Špičkový německý vědec, lékař a kritik korona hysterie byl účelově obviněn z antisemitismu. Starý trik používaný k likvidaci názorových oponentů

Sdílet

Od samého začátku korona plandemie měla německá vláda a očkovací lobby těžkou hlavu z předního německého vědce a lékaře thajského původu S. Bhakdiho. Ten hned na základě vědeckých poznatků a oficiálních dat oficiálně rozporoval oficiální korona propagandu. To bylo mrzuté, protože prof. Bhakdi není běloch a tak se nedal obvinit z rasismu. Dokonce se mu nedal předhodit ani ve Wermachtu sloužící dědeček, nebo strýček, či babička v hitlerjugendu. Byl sice obviněn z fake news, ze kterých ho obviňovali ti, kteří mají 1/5 znalostí jako on, ale byl dočasně trpěn.

Mezitím prof. Bhakdi napsal s manželkou (rovněž prof. medicíny) knihu Corona Fehlalarm, která se stala celoněmeckým bestsellerem a byl přeložena do dalších jazyků včetně například polštiny. Dále pilně přenášel a na základě dat zpochybňoval oficiální korona šílenství.

Jenže problém nastal, když začal varovat před nebezpečím experimentáůních vakcín a v Německu, kde je mnoho lékařů a vědců, kteří korona vakcíny odmítají, se stal jakýmsi mluvčím téhle rozsáhlé vědecké komunity, která poukazovala na rizika a nebezpečí experimentálních vakcín pro lidský organismus.

To by ohrozilo západní farmaceutické firmy, které na korona očkování vydělávají obrovské peníze. Proto bylo potřeba prof. Bhakdiho zlikvidovat. Byl použit kalibr v Německu nejtěžší – obvinění z antisemitismu! Bhakdi totiž ostře kritizoval očkovací experimenty a korona teror izraelské vlády v Izraeli nazval „horší než nacistické Německo“ a ministryni školství spolkové země  Schleswig-HolsteinKarin Prien obvinil, že kvůli povinnému nošení roušek ve škole chce děti otrávit CO2. Jenže ministryně je židovského původu, což prof. Bhakdi pochopitelně nevěděl a to bylo okamžitě prohlášeno za antisemitismus a před takovým obviněním není v Německu obrany! Jako na zavolanou se hned do štvavé kampaně zapojily židovské organizace s tím, že se jedná o „hardcore antisemitismus“. Výsledek se dostavil okamžitě. Spolupracující nakladatelství mu přestalo vydávat knihy, ač se velmi dobře prodávaly. Antisemitskými komisemi byl obviněn z nenávisti a dokonce na něj bylo podáno účelové trestní obvinění. Prostě staré známé triky nejstarší mafie světa jen v novém kabátě.

Generální ředitel farmaceutické firmy Pfizer A, Bourla, vzděláním veterinář, jehož vakcíny už způsobily v EU 435 779  vážných poškození zdraví a 4 198 úmrtí, si může mnout ruce, business s korona vakcínami jde skvěle!

Německý gojim má zkrátka mlčet a sledovat svojí řízenou záhubu, ať už pomocí experimentálních vakcín, nebo imigrace, či genderových šíleností.

Smutné je, že na slova profesora Bhakdiho došlo a v EU je dnes již 1 miliony prokázaných vážných vedlejších účinků korona vakcín a odhadem 5 000 úmrtí, které jsou prokazatelně způsobeny vakcínami. Jenže koho to zajímá, že?!

Sára Stein, NYC, USA


Sdílet

One Reply to “Špičkový německý vědec, lékař a kritik korona hysterie byl účelově obviněn z antisemitismu. Starý trik používaný k likvidaci názorových oponentů”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *