Odmítání očkování je projevem nedůvěry k prolhaným politikům, mediím a úplatným „odborníkům“. Hamáček, Vojtěch, Prymula, Maďar, ČT, Seznam….

Sdílet

Otevřený teror režimu proti lidem, kteří odmítají očkování experimentálním vakcínami, se stupňuje. Nyní se připravuje a postupně implementuje jejich postupné vyloučení z běžného života pod záminkou „ochrany zdraví“. Pro režimní media již zahájila potřebnou mediální masáž, vzor nám prý má být „západ, kam prý chceme patřit“. Neočkovaní nebudou smět v prvním kroku restaurací, sportovních zařízení, kin a ve druhém do práce, školy, obchodů a nakonec nebudou smět vůbec opouštět svůj domov.

Současně jsou odpůrci očkování prezentování jako hlupáci, konspirační teoretici a vůbec pochybná lůza, kterou by bylo nejlepší navždy zlikvidovat: Pak už by očkovacímu ráji nechybělo do úplné dokonalosti vůbec nic. Překvapivě si nikdo nepoložil otázku, proč ti lidé očkování odmítají. Ono se nejedná o žádné hlupáky a většina z nich bude mít o experimentálních vakcínách, jejich prospěšnosti a vedlejších účincích vysoce nadprůměrné znalosti. Proč se ale tihle lidé začali o celou problematiku hlouběji zajímat a nakonec na základě vlastní úvahy očkování odmítly?

R. Prymula bral obří úplatky od farmaceutických firem prostřednictvím firmy biovomed s.r.o.

Protože nemají důvěru v „odborníky“, politiky a media, která jim oficiální verzi předkládají! Proč by měli lidé odmítající očkování věřit lidem jako R. Prymula, který prokazatelně bral obří úplatky od farmaceutických firem (psali jsme zde) !? Proč by měli mít důvěru k „odborníkovi“ R. Maďarovi, který přímo pracuje pro největšího dovozce vakcín (psali jsme zde)?! Proč by měli věřit politikům jako J. Hamáček, A. Vojtěch, A. Babiš, P. Fiala, M. Adamová, V. Rakušan atd., kteří jim v lhali a lžou o imigraci, globálním oteplování, ekonomice, lgbt, genderu, koronaviru…?! Vždyť je veřejnost už tolikrát přichytila při otevřeném lhaní?! Proč by měli odmítači korona vakcín věřit establishmentovým mediím ČT, seznam apod.. když lžou úplně stejně skoro o všem jako výše uvedení politici?!

Tohle je krize DUVĚRY a lidé mají plné právo to nedůvěru projevit odmítáním pochybných vakcín.

prometheus


Sdílet

One Reply to “Odmítání očkování je projevem nedůvěry k prolhaným politikům, mediím a úplatným „odborníkům“. Hamáček, Vojtěch, Prymula, Maďar, ČT, Seznam….”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *