Jak argumentovat proti citovému vydírání ohledně přítomnosti Ukrajinců v ČR a jejich zvýhodňování na úkor českých občanů?

Sdílet

Liberálně demokratický režim se neštítí nejhoršího citové vydírání, které má ospravedlnit ukrajinizaci naší vlasti. Češi se mají radovat z masy částo movitých imigrantů z Ukrajiny a jejich vyjídání českého sociálního systému, likvidace školství a zdravotnictví.

Když se Češi ozvou, okamžitě jsou vystaveni obratnému citovému vydírání a moralizování ze strany služebníků ukrajinizace naší vlasti. Ukážeme si to na příkladu. Když se například český pracující ozve, že nechápe, proč má přispívat na doktora zdarma lidem, kteří mají auta za miliony korun, pak obvyklý argument „lepšo lidí“ je, že dotyčný Čech Ukrajinci ono auto závidí a nevidí, že nebohý Ukrajinec údajně musel na rychlo prchat před ruskými bombami. Cílem je donutit dotyčného, aby se stal cílem veřejného opovržení a příště už držel pusu. Když si odmyslíme nesmysl onoho argumentu „prchání před bombami v drahém autě na poslední chvíli se všemi kufry a často z oblastí, kde se nikdy nebojovalo“, tak hlavní nejlepší odpověd je asi tato. „Já onomu Ukrajinci nezávidím drahé auto, naopak to auto ukazuje, že se jedná o velmi bohatého a movitého člověka a bylo by tedy správné, aby ho prodal a z prodeje financoval svůj pobyt zde včetně plateb za lékařa a školného pro děti. Až mu peníze dojdou, tak si může žádat o tu pomoc válečným uprchlíkům, ale ani o minutu dřív! Připadá vám snad správné, aby chudá důchodkyně vdova z českého venkova živila bohatého Ukrajince? Mě ne!“ Tak nějak by měla znít naše odpověd v podobných situacích“!

Musíme si uvědomit, že lidé, kteří za ukrajinizací Česka stojí mají staleté zkušenosti s rozvracením a rozeštváváním různých národů a po roce 1945 i bohaté zkušenosti s citovým vydíráním jiných národů. Mají na to dokonce rozsáhlé manuály a jejich děti se to od mala učí! Tak pozor na ně!

Aroon G.


Sdílet

3 Replies to “Jak argumentovat proti citovému vydírání ohledně přítomnosti Ukrajinců v ČR a jejich zvýhodňování na úkor českých občanů?

    1. Cílem světového magorstva (illuminátů) je, aby se v Evropě do roku 2050 – nejpozději ovšem do roku 2100, nevyskytovali běloši. Mezi illumináty patři mj. Scholz a král Británie Charles, také Borell.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *