První stovky Němců žalují výrobce korona vakcín kvůli závažným vedlejším následkům očkování. Nakonec to odnese hloupý Turek…

Sdílet

Německé právní firmy začínají podavat první ze stovek žalob svým mandantů proti výrobcům vakcín proti koronaviru, V Německu konkrétně proti firmě Biontech, kterou majoritně vlastní turecký pár „vědců“. Důvodem jsou závažné vedlejší následky údajně bezpečných vakcín Pfizer vyráběných podle technologie firmy Biontech. Ty byly urychleně schváleny k veřejnému očkování, aniž proběhly základní studie o jejich účinnosti a vedlejších účincích. Později se navíc ukázalo, že většina studiíí výrobců vakcín byla hrubě zfalšována a výrobci otevřeně o vakcínách a jejích účincích lhali. Podobné procesy probíhají i v Itálii a chystají se v mnoha dalších zemích.

Je otázkou, kdo ale nakonce v případě úspěchu bude obětem očkování platit odškodné? EU podle všeho poskytla výrobcům vakcín právní indemnitu a zbavila je tak případné odpovědnosti za selhání jejich produktů, či poškození očkovaných. To by jistě šlo zpochybnit, protože výrobci vakcín prokazatelně lhali o testech vakcín a účincích vakcín. Ale k jejich potrestání vzhledem k původu jejich managementu a jejich majitelů, zcela určitě za současné politické konstalace nedojde,

Maximálně dojde k veřejnému mediálnímu lynchy údajných tureckých objevitelů korona vakcín, které následně vyráběla americká firma Pfizer a prodala jich miliardy kusů a pohádkově na nich zbohatla.

Výsledkem bude, že naštvaní Němci budou nadávat hloupým Turkům, kteří se dali do paktu s nejstarší mafií světa a kvůli své hamižnosti nepochopili, že případnou obětí budou oni. Nejstarší mafie světa skandál s korona vakcínami hodí na ně a ještě se bude smát jako rozeštvala Němce proti Turkům.

V ČR pochopitelně žádné žaloby naději na úspěch nemají a bylo by zbytečné je podávat. Přitom následky očkování jsou velmi vážné a prokazatelně postihly celosvětově miliony a miliony očkovaných.

Jenže tohle říkali odpůrci očkování od začátku a jejich „konspirační“ teorie se jako vždy ukázaly pravdivé. Očkovaným to ale nijak nepomůže, ty už si musí svojí očkovací karmu odžít až do hořkého konce!

Ředitel výrobce experimentálních korona vakcín veterinář A. Bourla si může spokojeně zapalovat každý rok židovský svícen chanuka. Na něj si žalobu nikdo podat nejspíš netroufne…. celé to odnese hloupý Turek…

Joe Nowak, Chicago, USA

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “První stovky Němců žalují výrobce korona vakcín kvůli závažným vedlejším následkům očkování. Nakonec to odnese hloupý Turek…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *