Britské školní děti se začínají sebeidentifikovat jako kočky. Nosí ve škole ocas a uši a vyžadují oslovovat mňoukáním. Učitelé nechápou, ale globalisté si mnou ruce

Sdílet

Britské školy zasáhla další vlna genderových perverzí. Děti se místo jiných pohlaví začínají sebeidentifikovat jako kočky. Ve škole nosí ocas a kočičí uši a vyžadují oslovovat mňoukáním. Britští učitelé jsou sice zvyklí na ledacos (imigranty, trasděti), ale tohle je zaskočilo a začínají se bouřit. Prý je autorita učitelů na nule.

Globální finanční oligarchie, která za tímto rozvratem stojí, si ale mne ruce. Jejím cílem je zničení bílého člověka a kultury. Jen si globalisté neuvědomují, že skoro všechny technické vymoženosti vymysleli právě běloši. jenž vykládejte to věčným parazitům….

Češi se musí jen strachovat, kdy podobnou moderní školu začne zavádět i protektorátní vláda Ukrajince Fialy.


Sdílet

2 Replies to “Britské školní děti se začínají sebeidentifikovat jako kočky. Nosí ve škole ocas a uši a vyžadují oslovovat mňoukáním. Učitelé nechápou, ale globalisté si mnou ruce

  1. Seřežte jim zadky rákoskou a začnou ječet v lidském jazyce. A těm „globalistům“ tuplovaně. Jinak se k normálnosti nedostaneme.

  2. Vyžadují oslovovat mňoukáním? Tak vyžadovat, aby chodily po čtyřech, žraly kočičí konzervy z misky u dveří, nosily obojek proti blechám a v noci ven z baráku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *