Americký pivovar Budweiser bojkotují už i homo aktivisté a gay bary. Ďablovi se zavděčit nelze!

Sdílet

Americký výrobce piva Bud (Budweiser) přišel v dubnu s kampaní, kde jako tvář značky Bud Light nasadil transgenderového influencera Dylana Mulvaneye (Psali jsme zde.). Výsledem byl bojkot značky za strany normálních pivařů a prudký pokles prodejů jejich největší značky piva Bud Light o skoro -30%. Pivovar proto přišel s jinou reklamou, která má dám spotřebitelům příležitost zapomenout na gender šílenství s transsexuálem a nepřímo se spotřebitelům částečně omluvil. Prý je potřeba spotřebitelům „víc naslouchat“. Současně ale pivovar vyhlásil, že bude dál podporovat LGBT++P agendu.

Jenže (dočasný?) odklon od perverzní genderové agendy rozzuřil LGBT++P aktivisty a gay bary, proto vyhlásily bojkot značek piva BUD. Jaký je tedy výsledek šíleného nápadu s transsexuální reklamou? Pivovar bojkotují jak normální pivaři, tak LGBT++P aktivisté. Čiň čertu dobře, peklem se ti odvděčí!

Když se značka vyrábějící výrobky pro chlapy začne profilovat, jako pivo deviantů, tak se nemůže divit, že ho chlapy pít nebudou. Jenže zavděčit se nelze ani ďablovi, který zavádí rozvratnou proti rodinnou agendu (LGBT++P), jeho nástroje jsou jenom lež, klam a podvod. Není divu, že jeho uctívači, kteří tyto rozvratné agendy zavádějí, jsou známi pro tyto vlastnosti již stovky let.

Možná by mohl tady v Americe začít prodávat pivo český Budvar s reklamním sloganem „Normální pivo, pro normální chlapy“. Zájem by určitě byl!

Je libo americké homopivo?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *