Reklama s transsexuálem se americkému pivovaru Budweiser opravdu vydařila! Prodeje poklesly o -27%! Dají Češi někdy podobnou lekci americkým homopivům Staropramen a Braník?

Sdílet

Nejprodávanější americké pivo Bud Light z portfolia obřího amerického pivovaru Anheuser-Busch postihly zlé časy. Firma zahájila 1. dubna tohoto roku novou reklamní kampaň, kde hlavní roli hraje kontroverzní transsexuál a influencer Dylan Mulvaney (ke shlédnutí zde). Od zahájení kampaně se značce opravdu daří a v posledním období jsou její prodeje na trajektorii volného pádu minus 27% v porovnání s loňským rokem. Pokles zaznamenaly i další značky jako Budweiser, Michelob Ultra a Natural Light. Američtí pivaři zkrátka hlasovali nohama a příšli k jiným značkám.

Globalistická korporace sice má LGBT++ a gender agendu jako hlavní nápln práce ale vzhledem k původu akcionářů nepřekvapí, že peníze jsou až na prvním místě a tak se od kampaně distancovala a dokonce vyhodila hlavni managery, kteří byli za tento debakl odpovědní. Za to si firma ale vysloužila kritiku od LGBT++P organizací, že se již prý důrazně nezastává LGBT++P „práv“. Komické je, že šef marketingu za propadákovou kampaň získal reklamní označení „marketér roku“!

Pro konceptuálně zdatné čtenáře připomínám, že nejvíce odpadlých zákazníků získala značka piva Modelo z Mexika. Ta ale rovněž patří stejnému majiteli jako Budweiser! Prostý piják piva je tak chycen v matrixu, chtěl potrestat perverzní majitele, ale něvedomky jen přešel k jejich jiné značce a oni kasírují jeho peníze dál! Oficiální vlastník InBev sídlí v Belgii.

Americký majitel Budweiseru vlastní v Česku „Budějovický pivovar“ a značky Samson a Platan a nyní se plánuje přes nastrčené úplatné loutky z 5.koalice zmocnit i státního podniku Budějovický Budvar.

Češi mají podobnou zkušenost s dlouholetými propagátory homo agendy pod značkou piva Staropramen a Braník. Obě tyto značky patří americkým majitělům MolsonCoors a rovněž podporují rozvratnou homo agendu. Dáte jim pivaři stejnou lekci? Pokud ano, tak řešením není přejít ke globalistické Plzni (Japonci), nebo Krušovicím, Zlatopramenu, Strobrnu — Holandský Heineken). Proto pijte český Budvar, nebo Svijany! Lépe si pochutnáte a nepodpoříte perverzní agendu globální finanční oligarchie.

Je libo americké transpivo?


Sdílet

2 Replies to “Reklama s transsexuálem se americkému pivovaru Budweiser opravdu vydařila! Prodeje poklesly o -27%! Dají Češi někdy podobnou lekci americkým homopivům Staropramen a Braník?

  1. Zajímavé je, že vždy, jak se ODS stane vládní stranou, objeví se nápad transformace Budějovického Budvaru z národního podniku na akciovou společnost, ale nakonec k tomu nedojde s tím, že je hloupost zbavovat se slepice, která nese zlatá vejce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *