Německo vyplatí obětem židovského holocaustu dalších 1,4 mld dolarů. Pro oběti německého řádění v Polsku, Čechách, Srbsku, Řecku, či bývalém SSSR peníze nejsou. Trpěli snad židé víc než ti ostatní?

Sdílet

Německá vláda schválila dalších 1,4 mld. dolarů pro židovské oběti holocastu. Peníze budou vyplaceny příští rok, část peněz půjde i na „výchovu budoucích generací“. Tím je rozuměno udržovaní pocitu morální viny v nových generacích, které nemají s druhou světovou válkou nic společného, protože v té době nežili většinou ani jejich rodiče. Těmto generacím je rovněž zcela zakázána jakákoliv diskuze na téma této smutné historické události. Oficální výklad historie židosvkého holocastu se v Německu (ale i v Česku) nesmí zpochybňovat pod trestem vězení.

Druhou pozoruhodností je, že se nic podobného neděje v případě obětí nacistického řádění vůči jiným národům. Je snad 90 tis Čechů, 3 miliony Poláků, nebo 27 milionů občanů bývalého SSSR měně mrtvo než oněch posvátných 6 mil. židovských obětí?! Skoro to tak vypadá.

Od roku 1945 vyplatilo okupované Německo židům stovky miliard dolarů jako kompenzace. Ostatním národům vyplatilo Německo pár drobných. Německo rovněž předalo a předává židům zdarma moderní technologie. Ostatní země – oběti německého nacismu Německo spíš ekonomicky vykořisťuje. Nárokům Polska a Řecka na vyplacení válečných reparací za škody během 2. světové války se dokonce německé vlády oficiálně vysmály. Až si jeden musí položit otázku, kdo vlastně Němcům vládne?


Sdílet

2 Replies to “Německo vyplatí obětem židovského holocaustu dalších 1,4 mld dolarů. Pro oběti německého řádění v Polsku, Čechách, Srbsku, Řecku, či bývalém SSSR peníze nejsou. Trpěli snad židé víc než ti ostatní?

  1. Nazev clanku ze Nemecko je rasisticka zeme by byl trefnejsi.
    Ocividne jsou pro Nemecko Slovane stale jen „untermenschen“.

  2. tak Nemecko neplati jen pejzatym vyderacum, od konce 90 let vyplaci i tucne renty byvalym clenum SS v Baltickych statech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *