Podivné okolí permiéra Fialy. Komediální ekonomové, perverzní sexuální devianti, nevzdělaní horlivci. V pozadí ale řídí válku na Ukrajině a cenzuru vládní zmocněnec – židovský globalistický neziskovkář. Co to má znamenat?

Sdílet

Podívejte se zdálky na kruh poradců s spolupracovníků premiéra P. Fialy (ODS) a budete žasnout.

Komediální „ekonom“ Křeček radí lidem, aby chudobu a drahé potraviny řešili nákupy v zahraničí. Zmocněnec pro energetiku a před rokem 1989 student prominentní komunistické žurnalistiky V. Bartuška zase nabádá k upalování lidí na Ukrajině. Korunu tomu nasazuje jistý homosexuální aktivista K. Stupka, zaměstnanec úřadu vlády (a bývalý asistent EU poslankyně Maxové ANO), který se veřejně vyznává ze své perverzní sexuální deviace a zážitků.

Člověk se nemůže zbavit dojmu, že je to smečka primitivů, deviantů, hlupáků a bláznů. Tihle lidé jsou veřejnou intelektuální oporou premiera a vlády. Co mají kromě své hlouposti, přízemnosti a sebestřednosti spoečného,,,,? Nevím, jen mě napadá a to je jistě náhoda, všichni entničtí jsou Češi. Podobná náhoda bude, že v pozadí mimo zájem medií sedí nejdůležitější člověk z okolí P. Fialy. Jistý T. Pojar, který je vládním zmocněncem pro zahraniční politku a bezpečnost – tedy válku na Ukrajině a v současné době i boj proti „dezinformacím“ – zavádění cenzury. Agendu cenzury převzal od jistého M. Klímy, který byl z taktických důvodů odstaven (dočasně?). T. Pojar je bývalý zaměstnanec globalistické neziskovky Člověk v tísni, kde působil jako výkonný ředitel a byl pak náhle přetransformován na „odborníka“ na zahraniční politiku a pak dočasně úmístěn na post velvyslance v Izraeli. Nyní de facto rozhoduje o vládní zahraniční a bezpečnostní politice. Pojar pochází z prominentní židovské rodiny. Pojar nikdy nikam nekandidoval a do svého postu byl jmenován – nikoliv zvolen.

Židovský původ má i premiér Fiala (P. Fiala má židovský původ podle všeho pouze částečně – poznámka redakce) Je to zajímavá souhra okolností, že? Za směšné loutky a veřejné hlupáky a primitivy jsou nasazováni gojové a skutečná rozhodnutí činí v pozadí židovský intelektuál.

Zaměstnanec úřadu vlády P. Fialy. K. Stupka se svým deviantní životním stylem nijak netají, tyhle lidé pracují pro novou „českou“ vládu…

Je to náhoda nebo nějaký záměr? Praha je považována za hlavní židovské město a hlavní centrum židovského okultismu. Ortodoxní Židé mluví o Praze jako o jejich městě. Na Ukrajině se bojuje především za židovské zájmy, Ukrajinci ve skutečnosti nikoho nezajímají.

Česká vláda má velmi omezenou suverenitu a je otázkou, kde se sedí její řidicí orgány. Je to Brusel, nebo Washington, nebo Jeruzalém? To jsou otázky, které si čeští vlastenci budou muset položit v této krizové době. Kdo o jejich zemi skutečně rozhoduje a kdo bude případně volán k zodpovědnosti a předhozen jako obětní beránek? Bude to duo Křeček/Bartuška, nebo Pojar? Co myslíte?

Joe Nowak, Chicago, USA


Sdílet

One Reply to “Podivné okolí permiéra Fialy. Komediální ekonomové, perverzní sexuální devianti, nevzdělaní horlivci. V pozadí ale řídí válku na Ukrajině a cenzuru vládní zmocněnec – židovský globalistický neziskovkář. Co to má znamenat?”

  1. Jak řekla či zazpívala myslím J. Molavcová na prknech divadla Semafor: slušné děvče se vo-třese. Kdyby mi chtěli dát naši mocipáni nějakou medaili třeba – nepřijal bych to. Bylo by to pro mé vlastenectví kompromitující. Podpásovka. S takovými lidmi se nechci nacházet v jedné místnosti ani v jednom státu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *