„Cílová destinace okupovaná Palestina“, letuška přivítala Židy v Tel Avivu. Ti hned začali naříkat nad holocaustem a antisemitismem…

Sdílet

Zjevný šok zažili cestující leteckou linkou Ryanair z italského města Boloňa do izraelského Tel Avivu, Před přistáním oznámila letuška palubním rozhlasem italsky a anglicky, že cílová destinace letu je okupovaná Palestina. To vyvolalo nevoli řady cestujících a ti začali požadovat, aby se letuška opravila a omluvila. Ta to veřejně odmítla, načež se jí pasažeři pokusili zastrašit a vyhrožovali jí soudy a pokoušeli se jí natočit na mobilní telefony kvůli pozdější identifikaci. Posádka jim to ale zakázala, protože to nedovolují letecké předpisy společnosti Ryanair a hrozila by jim vysoká pokuta podle mezinárodních letových předpisů.

Irská letecká společnost se následně formálně omluvila a nazvala to nevinný omylem.

Mezi Židy ale už jede obvyklý nářek nad antisemitismem a jako obvykle nezapomínají ani na holocaust. Zkrátka nejsou na tento typ „humoru“ (který ale sami rádi používají vůči jiným národům) zvyklí.

Přitom historicky vzato měla letuška pravdu. Izrael okupuje část palestinského území a nedávno si přisvojil i část Sýrie (Golanské výšiny). Jak vidno u Rusů Krym vadí, u Židů Golany nikoliv. To je ten typický liberálně-demokratický dvojí metr.

Není to poprvé, co měla společnost Ryanair incident s židovskými pasažery. Loni v Berlíně prováděla bezpečnostní prohlídku 50 židovských pasažérů tak dlouho, že jim uletěl jejich let.


Sdílet

3 Replies to “„Cílová destinace okupovaná Palestina“, letuška přivítala Židy v Tel Avivu. Ti hned začali naříkat nad holocaustem a antisemitismem…

  1. Israel neokupuje cast palestinskeho uzemi, cely Israel je palestinske uzemi, pred 1900 a vic jak tisic let pred tim tam zilo pouze kolem 5% zidovske populace, vse co tam navezli potom byli Askenazi kteri tam nikdy nemeli predky. O nejakem naroku na zidovsky stat tedy nemohla byt rec.

    1. Izrael ukradl Palestině jeho území a ještě se ohani holocaustem. Vyvražďovali vas snad palestinci? Ale na to přivlastnit si část německa na to jse moc připosraní.

  2. Izrael je uměle vytvořená oblast (nepovažuju je za stát) stejně jako dnes židonacistická takzvaná „ukrajina“ !
    … a patrně těmi stejnými gaunery! …a tím myslím anglosasy….
    ..ale i na ně jednou dojde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *