Polsko zpřísňuje jazykové zkoušky pro udělování trvalého pobytu. Cílem je znesnadnit usazování barevných imigrantů. V ČR nemusí umět cizinci pro udělení trvalého pobytu ani slovo česky….

Sdílet

Polsko zavede zpřísnění jazykových zkoušek pro žadatele o trvalý pobyt. Nově budou muset ovládat polštinu na úrovni B1 (slušná znalost) a znát polské reálie. Nový zákon má oficiálně pomoci integraci do polské společnosti. Ve skutečnosti je ale cílem znesnadnit získání trvalého pobytu pro barevné imigranty. Ti obvykle žijí ve vlastních uzavřených komunitách a místní jazyk de facto vůbec neovládají. Většina z nich se pak živí v oblasti šedé ekonomiky a otevřené kriminality.

Polsko sice plánuje udělení občanství části imigrantů z Ukrajiny, ale to má být v rámci plánu zabrání část ukrajinského území. Vše podle hesla „Není Polska bez Lvova“. Polsko rovněž odmítlo přerozdělování imigrantův rámci EU na rozdíl od „české“ vlády „Ukrajince“ Fialy.

V ČR se trvalý pobyt uděluje pouze na základě pobytu cizince nejméně 5 let na českém území. Je to de facto formalita. Výsledkem jsou velké imigrantské komunity, které neovládají ani základy češtiny a žijí tak jako žili ve své původní vlasti a jejich komunity jsou čistě kriminální. Typickým příkaldem jsou Vietnamci (většina z nich neovládá češtinu ani na základní úrovni), dále černoši z Afriky, Číňané, Arabové, Afgánci a Turci. Naprostá většina příslušníků těchto imigrantských komunit neumí vůbec česky a žije podle svých původních zvyků a o nějaké integraci do české společnsoti nemůže být ani slovo.

Českým“ vládám to ale zjevně nijak nevadí. Je jedno zda v jejich čele stojí „Ukrajinec“ Fiala, „Slovák“ Babiš, klaun Sobotka, nebo přízemní hrabivec Nečas…. Jejich zahraniční pán jim uložil úkol s výmenou obyvatelstva a oni se ze všech sil snaží úkal splnit. Že zničí svojí (v případě Babiše a Fialy hostitelskou) zemi, jim je jedno.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *