„Jeďte do Polska, nakupujte v akci….“! Vysmívání se Čechům povýšeno na novou úroveň. Poturčenec horší Turka

Sdílet

Je opravdu zážitek sledovat z dálky výstupy členů protektorátní vlády P. Fialy. Rady jeho poradců a ministrů na to, jak řešit prohlubující se hospodářskou krizi, která byla uměle vyvolána. Ekonomický poradce premiéra Š. Křeček například radí lidem, aby jezdili na nákupy do zahraničí, kde je levněji. Jeho zaměstnavateli P. Fialovy to vůbec nepřijde divné…. Jiný vykuk t.č. min. zemědělství Nekula zase lidem radí, aby potraviny nakupovali pouze v akci. „Máš hlad a chleba není v akci? Počkej si pár dnů a třeba bude!“

Nekulu řešení drahých potravin tak zaujalo, že se z min. zemědělství stal ještě ministem pro jednání s Lidlem, který blahoskloveně vyhlásil akci na mouku! Nekulovi to nepřijde ani trochu trapné, že se mu zahraniční řetězec veřejně vysmívá a on vypadá jako koloniální slouha. Ne, to není žert, ale realita „české“ protektorátní politiky zvané liberální demokracie.

Při pohledu do historie si nemohu vzpomenout, kdy by byla místní vlády vůči českému obyvatelstvu tak arogantní. Snad němečtí nacisté za Protektorátu, ale ani oni to nedělali takto veřejně!!

Češi musí pochopit, že cílem uměle vyvolané ekonomické krize je vysání posledních zdrojů z jejich země pro jejich zahraniční pány a jejich trvalé zbídačení a zotročení. Že jsou k tomu využíváni nastrčení gojové ve vladnoucích fukcích, není nic nového. Co kdyby se to náhodou zvrtlo a Češi se vzbouřili a chtěli si to s viníky vyřídit ručně? Pak stačí davu předhodit hlupáky typu Křečka a Nekula, dav je rozsápe a skuteční viníci se budou za rohem chechtat a mnout si ruce, jak zase ty pitomé goje napálili.

Dokud lidé nepochopí, kdo je jejich skutečným nepřítelem, tak nelze dosáhnout skutečné změny. Loutky jako Nekula a Křeček jsou jen spotřební materiál a lze je vždy nahradit. Ačkoliv jsou uplně stejně arogantní jako jejich páni. Možná ještě horší. Jak se říkalo, poturčenec horší Turka!

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *