Muslimská agitka na pražské výstavě Svět Knihy. Hned vedle stánků ČRo a ČT. Islám je prý láska pro všechny… Jaká náboženství mohou lhát nevěřícím?

Sdílet

Jestli jste navštívili víkendový veletrh Svět knihy, tak jste možná narazili na stánek Ahmadíja, kde parta snědých maldíků propagovala islám a rozdávala muslimskou propagační literaturu. islám je prý láska, ženy a muži jsou si prý v islámu rovni atd.

Znalce koránu to asi zarazí, protože tam se píše zcela něco jiného. Také muslimská praxe o nějaké rovnoprávnosti žen nemluví. Povinné zahalování, nemožnost studovat, bití žen atd. platí v celé řadě muslimských zemí, včetně těch evropských islamizovaných na západě Evropy. O islámské lásce k nevěřícím se můžete přesvědčit každý den v nějaké mměstě záapdní Evropy…

Celá muslimská propaganda vychází z toho, že lhát nevěřícím je v pořádku. Muslimské právo šária v tom má jasno a korán také. Mohammed tohle převzal od židů, kteří mají lhaní gojům přímo zakotveno v talmudu a halachistickém právu.

Kuriozní je, že muslimský propagandistický stánek byl hned vedle stánků ČRo a ČT. Náhoda? Možná, ale velmi příznačná! Muslimskou propagandu a imigarci podporuje jak vláda, tak všechny politické strany (s výjimkou SPD) a všechna hlavní media, kde ta veřejnoprávní hrají prim. Není se proto čemu divit!

Michal K.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *