Fialova vláda zdraží Čechům dalniční známky, ale cizincům je zlevní. Česko jako ukázková kolonie

Sdílet

Vláda P. Fialy (ODS) představila vládní „reformy“. Jednou z nich je i výrazné zdražení dalničních známek. Roční dálniční známka bude stát místo dosavadních 1500kč – 2300 kč. Zdražení je to o 53,4%! Současně ale vláda zlevní 10 denní dálniční známku z 310 kč na 270 kč! To je velmi podivné při vysoké současné inflaci. V mediích si ale nikdo nad podobným opatřením nepozastavuje! Je to škoda, Ukazuje to na podstatu současného státního útvaru zvaného přezíravě Česko. Dálniční známku na 10 totiž využívají v naprosté většině cizinci, kteří cestují tranzitně skrz ČR někam na dovolenou!

Fialova vláda Čechům dálniční známky výrazně zdraží a cizincům výrazně zlevní. To vše v době, kdy okolní státy dálniční známky na 10 dnů zdražily o 20% a více (Slovensko, Maďarsko).

Je to jen další z mnoha kamínků do mozaiky vypovídající o silách, které se zmocnily vlády nad Čechy po roce 1989. Z naší vlasti se stala kolonie, vedené koloniálními úředníky (ministry), na které dohlíží nikým nevolení smaozvaní vyvolení „zmocněnci“.

Zapomenout nelze nai na to, že při stavbě dálnic se napakují sponzoři ODS z řad domácích oligarchů a kmotrů. I politikům ale kápne do kapsy, vzpomínáte na ministra dopravy Řebíčka a premiíra Topolánka, oba z ODS? Oba v politice zázračně zbohatli. I v dalších lberálně demokratických partajích je to podobné?

Je to nechuné divadlo, kdy ministr zemědělství žebrá bez špetky osobní důstojnosti v Lidlu o slevu a ten se mu jí sice slíbí, ale nesplní, aby mu ukázal jak si slouhů jeho typu „váží“. Vláda prodává elektřinu ze státního podniku za směšné částy do ciziny a za drahé peníze si jí kupuje zpět. Nikdo si neodváží odmítnout vakcíny proti koronaviru od zahraničních korporací, které nemají žádný efekt a byly schváleny zjevným podvodem na základě zmanipulovaných „výzkumů. Živí na svém území stovky tisíc Ukrajinců, protože to přikázal cizí pán. Tak by se dalo pokračovat ještě hodinu….

Je čas se vymanit z koloniálního jha západu a žít zase svobodně!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *