„Ministr žebrá v Lidlu o slevu“. Česko vykazuje všechny znaky kolonie. Nechá se vykořisťovat, bojuje cizí války, má úlisné a podlézavé koloniální politiky… O čem byl rok 1989?

Sdílet

Ministr zemědělství se stal terčem (oprávněného) posměchu, když naprosto vážně tweetoval, že dohodl akci na mouku s Lidlem. Nejde jen o to, že Lidl žádnou takovou akci nakonec de facto neudělal, jde o lokajské chování ministra „české“ vlády. To se opravdu musí tak veřejně před cizí korporací ponižovat a zesměšňovat se?! Nejhorší je, že mu to stejně jako ostatním politikům z řad havlistů připadá jako normální chování. Podlézavost vůči cizím pánům a arogance vůči sousedům. Lidská sebeúcta je pro tyhle lidi neznámý pojem!

Co to vypovídá o zemi zvané posměšně Česko? Česko má všechny atributy kolonie. Země je vysávána a vykořisťována prostřednictvím cizích korporací a nucených nákupů předražených nesmyslů typu vakcíny proti covidu, či drahé americké a izraelské zbraně. Musí vést cizí války na vlastní náklady Ukrajina, dřívě Afganistán, Mali, Irák atd., Etablovala se úlisná třída podlézavých a úplatných psuedo elit v politice a mediích. Čechům v jejich zemi nic nepatří a on ničem nerozhodují. Jsou vystaveni nejrůznějším sociálním experimentům a pokusům typu imigrace, lgbt. gender atd.

To byl plán „západu“ již od roku 1989. O tom byl sametový převrat – o nastolení kolonií. Je čas si to příznat a vzít si svojí zemi zpět.


Sdílet

5 Replies to “„Ministr žebrá v Lidlu o slevu“. Česko vykazuje všechny znaky kolonie. Nechá se vykořisťovat, bojuje cizí války, má úlisné a podlézavé koloniální politiky… O čem byl rok 1989?

  1. já jsem včera chodil po Praze s transparentem o korupci na případu výstavby turecké elektrárny Adularya, která stála českého daňového poplatníka 14 miliard korun a s amplionem jsem se ptal lidí, jestli opravdu hodlají nadále mlčet k tomu, jaká korupce zde v tomto státě vládne ve světle úsporného balíčku vlády. A řekl jsem jim, že ve Francii by se vyhrnulo milion lidí do ulic, a v naší republice bohužel díky lidské zbabělosti, si vláda může dovolit vše. Já už takto chodím od března minulého roku, a je pravdou, že ještě před tím rokem my lidé na ulicích nadávali, že jsem prý Putinovec a Babišovec, když kritizuji korupci v českých zemích, a včera už mi alespoň kolemjdoucí nenadávali. Zastavil jsem se i u americké ambasády, abych jim řekl , že tu jejich podělanou armádu nechceme, že tu nechceme jejich vrahy z My Lai.

  2. Hodne kolaborantu se stane buzeranty s damskymi doplnky.Jak dokazal polobuk a propagator techto debilnich pervertu sam on „Nejvyssi“ se svymi teplymi ministry a mluvcimi vlady .Proto vzhuru s teplousi Vondrou Pospisilem Moravcem Jandou a dalsimi natrhovaci rektalu.Pevne verime ze i Fialovy Hnuj se prida do klubka s vykrikrm houkni mi ho tam bejku jeden, jsem vzdy byla trans Jitus Fialova.Viva Ukrajina zeleny udel vylizaneho mozku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *