Trans letuška propagovala transsexualitu pro leteckou společnost a teď spáchala sebevraždu. Častý to konec těch, co si změní pohlaví

Sdílet

Transsexuální letuška Kayleigh Scott se v roce 2020 stala slavnou, když propagovala diverzitu v rámci kampaně letecké společnosti UNITED. Nyní se objevila v mediích zpráva, že spáchala sebevraždu. Bylo jí pouhých 25 let. Podle všeho trpěla depresemi, které se dostaví u většiny osob, které si dobrovolně změní pohlaví. Ze začátku sice dávají rozhovory do medií, jak se změnou pohlaví konečně „osvobodily“, ale brzy nastane jiná realita a většina z nich začne změny pohlaví litovat. Často jsou totiž mladí lidé vedeni ke změně pohlaví genderovou propagandou v mediích, kultuře a ve školách. Většina západní zemí bohužel změnu pohlaví podporuje a tak není divu, že počet podobných nešťastníků roste.

Ve skutečnosti přirozeně je transsexuálů na celém světě naprosté minimum. Ze 7-8 miliard osob to budou maximálně jednotky tisíc. Zbytek je obětí uměle vytvořené mody a perverzních genderových teorií, které dne mainstream propaguje. Jedná se tedy o zcela marginální problém a těm nešťastníkům by místo oslavování měla být poskytnuta psychiatrická péče a podpora. Jenže globální elity to vidí naopak a v uměle vytvořeném transsexuálním hnutí příležitost k rozvaru normální bílé rodiny a redukce bílé populace. To oni mají na svědomí životy podobných chudáků a smutek jejich rodin.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *