Rusové prý přijeli zapálit francouzský pivovar v Africe v uniformách, aby je mohl každý poznat. Připomíná to objevené pasy atentátníků 11. září v USA…

Sdílet

Západní svět začíná mít v Africe velké problémy. Tamější národy už odmítají staletí vykořisťování, drancování surovin a lidských zdrojů a ruští politici začínají být v Africe vítanými hosty. Stejně jako ruské vojenské jednotky Wagner. Řada afrických zemí chápe, že jak Západ, tak nově Čína je chce pouze vykořisťovat. Rusko takovou potřebu nemá, samo má všech surovin dostatek. Ale odříznutí Západu od kolonií může Rusku pomoci ve válce se Západem, která se nyní vede v Sýrii, na Ukrajině a už i v Africe.

Západ proto rozpoutal PR kampaň ve světových mediích, která má před západní veřejností ospravedlnit případné vojenské zásahy a převraty proti nepohodlným vládám v Africe, které se chtějí vymanit z imperiálního vykořisťování.

Někdy je ta propaganda opravdu hloupá, ale západnímu publiku a českým „lepšo lidem“ stačí.

Třeba ve Středoafrické republice prý přijela skupina ruských vojáků v uniformách jednotek Wagner a zapálila pivovar vlastněný francouzskou firmou. Zkrátka ruští vojáci jsou tak hloupí, že provedou teroristickou akci v uniformách, aby je mohl každý poznat a odsoudit….. možná se ještě najdou jejich ruské pasy někdy zapomenuté za bednami od piva.

Připomíná to nález pasů atentátníků na WTC 11. září….. pasy atentátníků záhadně přežily silný požár a pád budov….. Pochopitelně lepší lidé tomu věří, stejně jako věří tomu, že náraz 2 letadel mohl způsobit pád 3 budov…

Afriku čekají tedy nejspíš těžké časy nového vývozu západní demokracie a západních hodnot, Západ se určitě nevzdá svých kolonií jen tak bez boje, z čeho by pak žil?


Sdílet

2 Replies to “Rusové prý přijeli zapálit francouzský pivovar v Africe v uniformách, aby je mohl každý poznat. Připomíná to objevené pasy atentátníků 11. září v USA…

  1. ad: „Západ se určitě nevzdá svých kolonií jen tak bez boje, z čeho by pak žil?“
    Momentalne parazituju vsade kde hlupe staty (obrezane politicke bestie) presli na bezcenne Euro. Vyvaranim jej hodnoty (darovanim tovaru za tieto wc-papiere) zivia zapadneho panicka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *