Ve skotské vládě nejvíc podporuje genderovou agendu muslim. To nevymyslíš…

Sdílet

Skotská vláda má v době vážné ekonomické krize na programu velmi důležitou agendu. Uznávání transsexuálů a jejich snadnější změna pohlaví podle aktuálních pocitů. Každý musí uznat, že pár nemocných individuí má prioritu před zbytkem národa a země.

V tomhle se skotská vláda nijak neliší od zbytku západních vlád. Co je pozoruhodné, že genderovou agendu ve skotské vládě prosazuje jistý Humza Yousaf (ministr spravedlnosti), který je muslimského původu. Podle muslimské víry jsou podobné sexuální deviace a choroby smrtelný hřích a trestají se smrtí. To je paradox, že?! Bohužel pouze zdánlivý!

Jak vidno, když to má sloužit k rozkladu západní bílé společnosti, tak se může udělat výjimka. Povoluje to muslimská víra, za účelem džihádu se může nevěřícím lhát a klamat je. Muslimové tohle převzali od Židů. Islamizace Skotska je zase o kousek blíž. Když bude původní obyvatelstvo zcela hodnotově rozvrácené a znejistělé, tak nakonec rádo přijme islám, kde se o rodině nepochybuje. Tak to mají globální finanční elity vymyšlené, ačkoliv sami muslimské víry nejsou. Pokud tohle lidé mají pochopit, tak musí začít opět sami přemýšlet a zbavit se všech vnucených dogmat a posvátných „krav“.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *