To muselo přijít! Proti válečné Němce už obviňují z „antisemitismu“! Pro válečnou propagandu vede židovská organizace?

Sdílet

Válečné nadšení za americko-židovské zájmy na Ukrajině ve válce proti Rusku se v Německu stále nedaří vyvolat. Naopak s rostoucím zapojením německé vlády do války s Ruskem se v zemi začíná probouzet masové protiválečné hutí. V zemi probíhají masové protirežimní a protiválečné demonstrace.

Režimní media se pokouší je diskreditovat. Nejprve přišela s oblíbenými „Putinovými agenty“. To nezabralo. Tak media vytáhla kartu nevyšší. Antisemitismus. To je posvátné zlaté tele, kterému se v Německu musí každý klanět i 80 let od konce 2. světové války.

Spolek „Jüdisches Forum für Demokratie und gegen Antisemitismus“ (židovské forum pro demokraciia a prti antisemitismu) začal v mediích šířit informace, že se protiválečných demonstrací účastní i „odsouzení popírači holocaustu“. Tedy zatím jen jeden, jistý Nikolai Nerling. U veřejnosti to má vytvořit obrázek, že proti válce jsou antisemité a neonacisté…

Je to paradox, když de facto pro válečné propagandě pomáhá židovská organizace, že?! Obzvlášť když si uvědomíme oficiální židovský výklad 2. světové války a 6. milionů obětí holocaustu. Když si ale uvědomíte, kdo na této válce vydělává a za čí zájmy se na Ukrajině bojuje, tak to divné vlastně moc není.

V Německu (stejně jako v ČR) platí velmi přísné zákony, které zakazují jakékoliv odchýlení od oficiálního výkladu židovský organizací ohledně historie 2. světové války. De facto to znamená, že kritika židů je zcela zakázána a jakákoliv diskuze o jejich často velmi aktivním zapojení do rozkladných proti společenských aktivit (imigrace, LGBT, gender atd. ) kriminalizována.

Je ale otázkou, zda vynesení nejvyšší karty pro válečné straně přinese u německé společnosti nějaké plusové body. Němci jít umírat za americko-židovské zájmy nechtějí a citové vydírání holocaustem na tom těžko něco změní.

Válka na Ukrajině má prý sloužit k vytvoření nového státu židů – velké Chazárie na území bývalého chazarského kaganátu. Absence oficiální historické literatury o chazarské říši a jejích obyvatelích dává prostor pro vznik mnoha alternativních a často antisemitských teorií.

Georg von Hessen

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *