Pavlovu inauguraci jistil v katolické katedrále židovský rabín. Bizár?! Kdo skutečně v Čechách vládne?

Sdílet

Do českého prezidentského úřadu byl uveden Petr Pavel. Součástí inaugurace byla i mše ve Svatovítské katedrále, což je křesťanský (katolický) svatostánek. Křesťany proto možná udivilo, že mezi preláty zaujímal místo i vrchní zemský rabín K. Sidoň.

Člověku se chce ptát, co tam dělal? K židovské víře se v Česku hlásí oficiálně pouze několik tisíc osob. V zemi je určitě mnohem víc muslimů, buddhistů (mimo jiné i Vietnamci jsou většinou buddhisté), ale muslimského imáma ani buddhistické mnichy nikdo na Hrad nepozval. Bylo to snad kvůli omílaným „židovsko-křesťanský“ kořenům? Češi ale podle žádných židovských kořenů nežijí. Slyšeli jste někdy Čechy prohlašovat, že jsou bohem vyvolený národ a všichni ostatní jim musí sloužit?! Neslyšeli, že! Také jste určitě neslyšeli Čechy říkat, že je v pořádku podvádět a lhát všem ne Čechům.

Důvod bude tedy jiný. Demontáž zbytků české státnosti se nástupem Pavla urychlí, sice se ten proces nazývá ukrajinizace, ale o Ukrajince vůbec nejde. Ti mají sloužit pouze jako nástroj rozvratu jiných sil v pozadí. Proto jsou cíleně a uměle zvýhodňováni proti etnickým Čechům. Cílem je rozeštvat Čechy a Ukrajince proti sobě a pak je společně vykořisťovat. Cílem je vytvořit novou totalitu, kde armáda otroků bude posluhovat samozvaným vyvoleným.

To vše může v budoucnosti mimo jiné znamenat fyzickou likvidaci etnických Čechů. Takové hlasy už z řad politiků židovského původu už občas zaznívají. Třeba P. Novotný z ODS je smutným příkladem. Povšimněte si ale jedné věci. Nikdo z politické „elity“ si nedovolí ho kritizovat, ani okřiknout. Bojí se, nebo nechtějí? Stejně tak slyšíme z politických kruhů stále hlasitější volání, že by Češi měli jít bojovat a umírat za americko-židovské zájmy ve válce proti Rusku.

Je to vůbec podivná doba v české historii. O zahraniční politice rozhoduje nikým nezvolený „vládní zmocněnec“, cenzuru zavádí jeho soukmenovec. Inauguraci p-rezidenta na pražském hradě stvrzuje židovský rabín. Na ruku jim jde celá „česká“ politická garnitura, media, justice. Kdo tedy v Čechách doopravdy vládce?

Češi to v posledních letech určitě nejsou. Jejich místo je podle skutečných vládců země v hladových frontách na potraviny, Ve mediích jsou „samozvanými pány světa a jejich služebníky vysmíváni a zesměšňováni, Prý se mají víc snažit, mít 2 zaměstnání, netopit a nosit svetr, méně jíst….. Ovšem pýcha vždy předchází pád! A pýcha současných vládců kolonie nad Mahralem zvané posměšně Česko je bezbřehá.

Vrchní zemský rabín Karol Sidoň při inauguraci P.Pavla (stojí zcela v levo).
Klanění se židovským symbolům a rituálům není pro „českou“ politickou elity nic nového. Na snímku M. Pekarová a J. Lipavský s židovským svícnem chanuka

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *